reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dla mnie ci lekarze to sa wszyscy siebie warci hehe jeden nie lepszy od drugiego...:tak::tak:

co do tv to my mamy polsat cyfrowy place 38 zl miesiecznie i jest git...narazie nie narzekam :no:

zapiekanka gotowa do piekarnika to mozna isc do sklepu...

milego dnia !!

reklama
siadlam na znajomego i biedny sie przejol heheh
wlasnie sle mi na emiala to co wyslal do enki z pieczatkami itp ;-)
pozniej jak wrce to bede enke gnebic ze mam dowody wyslania...
15 stycznia data wyslania jest a oni niby nie maja tego jeszcze no BARANY no bo co...

wlasnie sie dowiedzialam ze od poniedzialku dzieciaki ferie maja :-D
a ja juz sie martwilam ze mlody znowu opusci za duzo :sorry:
no nic w piatek mam go zaprowadzic na 8.00 by pocwiczyl swoje zdnie ktore ma powiedziec dziadkowi przez mikrofon ;-) bo na 10.00 impreza ;-)
Jejku nie wiem czy on przy mnie czy poprostu ze wstydu ale mikrofonu sie wstydzi :-D ale musialam go namawiac by powiedzial co ma powiedziec, bo dzis pierwsza probe mial ;-) Na chwilke w przedszkolu bylismy.
spotkalam Future ;-) no ale na kawusie nie przyjdzie ma minuuuuuuuuuuuusa jak z tad do g-wa :-D:-D:-D
Nie wspomne o ciasteczku ktora tez mi obiecywala cos ;-)
ale jeszcze ma wymowke puki co ;-)

no jeste,!
Larvunia, bo zaraz Cię nazwę larwą czochratą i bedziesz miala. juz jestem bez auta, a oleju nam nie wyminili, bo nie maja miejsc. jak menżu stanie w drodze do witnicy, w polu, ze zrypanym silnikiem to nie wiem. ma w WITNICY POPATRZEC. ZZERA NAM OLEJ CHOLERA. albo bedzie dolewal po troche heheh.
milo Cię spotkać na żywo, ale od poniedzialku mam samochoda, a nawet dwa, bo mamy tez bedzie, to na pewno podskoczę. obiecuję ;)
z enką też mamy probemy, od kilku dni nieaktywna jedna ANTena i nie zawsze jest obraz. ale dzis juz jakby lepiej. nawet rano cos tam wlaczylam. ale moi rodzice mają cyrfowy polsat i ja niggdy bym mojej enki nie zamienila.

Kroma - bylam wczoraj w tym komisie, nie wiem jaki adres, ale to jest kolo szewca. tam gdzie kiedyś była LaPlaya, tam jest normalnie droga, wjezdza się i ostatni sklep w szeregu i jest. po jednej stronie jest wjazd do apteki, a po drugiej wlasnie szewc i ten komis. Ja znalazlam fajny wozek, gondola i spacerowka i bardzo mi sie podoba, nawet widzialam taki na allegro, za smieszą cene 310zl, no ale bylam bez męza, a on musi sprawdzic, złożyć rozłożyć, obejrzec. bo ja sama, jak mi sie cos spodoba, to nie jestem obiektywna. ale do tego dojdzie jeszcze kupno fotelika, no ale nie inne rzeczy nie patrzyłam, tam pełno ciuchow, duzych malych, butów, ale nie patrzylam.

Larvunia, a młody nie wyglada na chorego, fajny jest ;)

Hej ugotowałam przepyszną pomidorową mniammmm zajadam się właśnie. Zuzia śpi, koleżanka z Wojtusiem poszli do domku może jej się uda to do nas dziś dołączy bo już się zarejestrowała :-D

Hej,my tez po obiadku juz....
mlody w domu ogladaja bajki teraz....

megi widze kolezanke wciagasz na bb hehe a gdzie ona mieszka?? moze znam ja...:cool2:

future a jaki kolor wozeczka upatrzylas rozowy??:-D

Witam i ja

ja też po obiedzie, spacerze i sprzątaniu. Zaraz mam gości. A u nas taka twarda woda, że aż mnie żeby bolą od tego kamienia. wszystko zachodzi, czajnik i gary.

Future- jakoś znajdę :) Dzięki :)

reklama
future pokaz na allegro choc podobny wozek jaki sobie upatrzylas, ciekawa jestem ;-)
z tyhm ze masz minusa to ja zartuje ;-) Niektore wiedza ze ja lubie dogryzac, wiec looozik ;-) ja dla humorku tylko tak...
Mlody nie wyglada na chorego i tez jak zdrowy sie zachwuje, tylko ten kaszel go meczy. Jak go chwyci to prawie pluca wypluje tak chyrla.. Ale energi ma za dziesieciu ;-) On wogole jak mi choruje to ja zdrowy wyglada, gdyby nie oczy to bym si enie skapla ze cos nie teges z nim.
jutro do pulmologa jedziemy, az mnie skreca... boje sie by sterydow z now nie dostal :-(

czesc megi, jak samopoczucie mamusku?? ;p

kroma hello ;-)

Do góry