reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja I część też lubie ale z II zazwyczaj jest tak że są słabsze... zobaczymy obsada ok poza mucha moze....

a dziewczyny moja Zonia zasypiała sama: kąpiel, mleko i spała a ostatnio śpi w dzien 1 h a o 23 na siłe ja klade niby zmeczona oczy sie kleja a nie chce spac.... czy któraś tak miała?

reklama
ja już dzwoniłam do właścicielki ma przyjść w tygodniu, ja tam nic nie będę robić, jak ona chce niech sama maluje. My nie mamy na to czasu, mój mąż pracuje włącznie w soboty, a w niedziele jest na siatce. Sąsiad był i dał numer polisy. Gorzej ma on bo skuwał całą łazienkę i nie znalazł przecieku. :crazy:

Moja ma teraz tak, że o 21 jeszcze nie chce spać, ale ona ma drzemkę późno, bo śpi o 14-15 i tak śpi z 2 godziny. Więc jak się obudzi o 17 to jej się potem nie chce spać. Czasem jeszcze o 22 wariuje w łóżku.

Ostatnia edycja:
Czesc Kobitki
Moja mała ma katar w sensie dzis juz spałysmy cała noc ale 2 ostatnie były straszne.

Ale u nas dzien dopiero co wstałam a na dworze jakoś ciemno buuu ja chce wiosne.No i zjadłam za duze sniadanie i tak mi cięzko ...
Ale dzis marudze sorki :D

Martucha ,Aneteczka ,Annes ,Ciacho Kroma czesc laski
Larvunia jak mąz w domu to wracaj do łózka :)
Madzia -poszalałas i dobrze heheh

Kurde znowu 2ch naszych zgineło w Afganie :(
[*]
[*]....

To przykre i smutne że znów nasi zginęli...niech w końcu naszych stamtąd wycofają:no::wściekła/y: a mój ma niedługo tam jechać:angry: tyle że mój po za bazę ruszać się nie będzie ale i tak bezpiecznie nie jest:no:

kroma współczuję zalania łazienki, muszą wam koszta wrócić lub odmalować:sorry2:
hej befatka;-) jak się miewasz??

My w kościółku dziś już byliśmy, Zuzi się podobało bo była jasełka:tak: obiadek się robi a później posiedzimy....We wtorek idę zanieść siuśki i chyba wizytę u lekarza sobie
ustawię...
katgen laska miałaś mnie nawiedzić?!! Jutro jestem cały dzień sama:tak:

miejcie się laski;-)

hej. Kroma przykro mi, bo to dodatkowy czas, praca i kasa. i nerwy...eh... i to pezy niedzieli ;***

ja wlasnie wstalam, zjadlam zupke zrobioną przez męża i chyba zalegne zaraz. pogoda pod psem, i psy też tak myślą, bo śpią nawet nie wiem dokladnie gdzie. ale przynajmniej się futra nie sypią.
pozdrawiam was niedzielnie.

ja tez na chwilke...
my juz po rosolku, mielone teraz lepie ;-) i zaraz na patelnie beda szly.
mielismy na dwor isc ale nikomu sie niechce :sorry2: tak zimno :baffled:
i nie ma komu z psem wyjsc :sorry2: ja mam wymowke, synus sam nie wyjdzie, wypadlo na meza hehehehe...

milego popoludnia kochane!

Hej....
co tu taka cisza?? gdzie sie podziewacie??:baffled:
my bylismy na spacerku,ale zimno jakos sie zrobilo to dlugo nie chodzilismy :no:
teraz dzieciaki bajki ogladaja i podjadaja czipsaki :-):-)

hej hej befatka,cos rzadko ostatnio zagladasz chyba wena cie opuscila :happy2:

kroma wspolczuje z tym zalaniem...

milego wieczorku...:tak:

Hej kobietki, ale dzisiaj mnie nerwy szarpią, wszystko dookoła mnie drażni , na moje dziewczyny od rana się wściekałam:baffled::zawstydzona/y: Jakiś taki dzień widać mam kiepski:baffled:
Martucha kobieto, jak się ucieszyłam, że znów tu jesteś! :-) Kopę lat! :***

LILI bo chyba taka pogoda, nie wściekaj się już, odpręż się. to tylko dzieciaczki.

a ja wlasnie zjazdla kolacje i nie moge się ruszać, a tu nawet nie ma kogo poczytać ;) znaczy was nie ma...
ale zaraz cos wymysle. zaprenumerowalam sobie gazete DZIECKO, moze czegos mądrego się dowiem.
milej nocki dziewczęta ;***

reklama
Do góry