reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hello
ja tak na szybko...

dziecko sie w aucie wyspalo i teraz chce grac na lapku ;-)
bylismy z grocie solnej :tak::-) aneteczka milo bylo Was poznac w realu :tak: No nie nagadalam sie z Toba tak naprawde... tzn malo mi :-D:-D:-D

Wyjdzie na to, że ja ciągle na kompie siedzę, a ja zawsze w locie coś piszę. Chyba mam taki instynkt. A może mogłam zostać hakerem. A mój M dostał mandat i się wkurzyłam idę spać. PA

Larvunia- mnie też było bardzo miło i też mam niedosyt rozmowy z Tobą:tak:czas tak szybko minął, ale przecież to tylko 45 min było. Mój mi w drodzę powrotnej przysnął, potem kąpiel i od razu usnął.

Ide spać
Dobranoc wszystkim

kroma a za co i ile jak mozna wiedziec?
dziewczyny cos te mandaty sie trzymaja na forum ostatnio!
a my kurcze nie mamy przegladu juz od hohohho i odkad M naprawil auto to tak ryzykujemy. oby do lutego a w lutym sie juz zrobi przeglad.

reklama
dzien dobry..ja z kawka siadlam...

Kaska ty robilas strogonowa tak?? dobre to jest?
bo jeszcze nie jadlam a mam zamiar wyprobowac moze jutro...:tak:
a jak auto sie sprawuje?

niuskaa masakra z ta nk....

daffi nie ladnie tak jezdzic jak was capna to bedziecie mieli po dupie :tak:

ja zycze udanej soboty...my wybieramy sie na urodziny..!!

papa..

Do góry