reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc
aaaaaaaaaaaaaaaale mam lenia :sorry:

SMACZNEGO wpadlam zyczyc tym co jedza teraz ;-)

nudy na popoludnie sie zapowiadaja u nas.. moze strarego na spacer uda mi sie wyciagnac.. zobaczymy ;-)
ps.
wiecie ze mlody jak padl wczoraj ok 17.00 to wstal dzis ok 7.00 dopiero... szok co nie ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Amelka była z babcia na spacerze, a teraz robia schabowe:) a ja obrałan ziemniaki jak ich nie było, bo młody spał:) teraz zjadł i na razie spi.:) a mi dzisiaj w nocy zaczął sie chyba nawal mleka i musiałam rozmasowywac piersi. Na razie widzę ze chyba duzo jest pokarmu, mały nie wyciagnal nawet całego i zasnal

My wróciliśmy ze spacerku, 2,5h łaziliśmy, fajnie na dworze, niby zachmurzone, ale ciepło. Młody na początku siedział w wózku idealnie, potem zaczął marudzic, bo chodzić mu sie nie chce, najlepiej na rączkach.

dodałam kilka fotek do galerii

Ostatnia edycja:
katgen- dzieki ale dzis nigdzie sie nie ruszalismy.
A Nati dziś mi o Izie opowiadała ze ona ja lubi i że była i sie bawiły klockami i ciocia Kasia.... jak to jej opowieści dziwnej treści ;-) wpominała
Moja Zośka coś ostatnio marudna

Pr- Zonie tez tak jadła i położna śmiała sie że może jeszcze jakieś bede dokarmiać ale potem sie uspokoiło.
A u nas tez wiosna za oknem dziś aż miło...

Ostatnia edycja:
A my wlasnie wróciliśmy ze spacerku z Wiktorkiem ciocią Beti i wujaszkiem :) Aż nas ciemność zastała :) Ale fajnie!

Ale myślałam ze Izku troszke się wychasa i opadnie z sił, ale nie ona ma takie energizery że nic nie jest w stanie jej podskoczyć;)

u nas moi rodziece byli... niespodzianke nam zrobili :tak:
Mlody po harcach z dziadkiem caly mokry, jak tylko zje idziemy sie kapac... moze padnie.

Katgen ale fajnie mieliscie.. pozazdroscic.....

jutro Fruciu do przedszkola idzie po 2,5 miesiacu przerwy... troche sie boje co by nie zalapal czegokolwiek z nowu....

reklama
a moj juz wreszcie spi :)
ja dzisiaj zrobilam z domu cukiernie :)zrobilam pieczone paczki a wlasciwie takie oponki cynamonowe :p i te miekkie lody co Ciacho dalo linka.w zyciu takich pysznych lodow nie jadlam.naprawde polecam.i zamiast ekstraktu dalam olejku troche waniliowego.
niestety oprocz cukierni jeszcze mamy szpital...tzn maciek ma angine chyba i ma 39.6 stopnia i ma atybiotyk wiec bosko a ja sie boje czy maly nie zalapie od niego:(

Do góry