reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
to zeby nie zapeszyc to ladnie, moje co 2 godziny w nocy sie budzily ale w nocy nie plakaly
zycze zeby nie budzil sie czesciej

ale miło posłuchac PR, nie denerwuj się, przejdzie Ci chęć ryczenia, a przyjdzie samo szczęscie. Jasiu to w koncu facet, nie będzie Cię krzywdził, bo jesteś dla niego najważniejsza. ale suwaczek jest boski. Jasiu ma 4 dni hihi,.
buziaki ;***

WItam się niedzielnie

Ania PR- mój robił kupę 7-8 razy na dobę, zawszę po a czasami przed karmieniem. Z brzuszkiem były u nas kłopotty, od jakiś 2-3 tyg. życia, chłopcy mają częściej kolki niż dziewczynki. Ustąpiły jak Mlody miał 4 miesiące.Ładne imię wybraliście, uściskaj malego. Bardzo dobrze, ze Cie nie nacieli, też slyszałam że w gorzowie standard, drezdenko widać bardziej reformowalne.Nam robili poziom bilrubiny przed wyjściem, bo młody tez żółty był, potem w domu jeszcze bardziej się przyżółcił, ale potem przeszło mu.

madziarena- współczuje, ja na szczęście z choroby już wyszłam, a też ostatni tydzień w wyrku przeleżałam. Zdrowia dla Was!

Lili- kurcze, ale masz pecha!no nie ma co, jak nie młoda to ty, a czynę Ci założyli??

Moj poszedł spać, ryczał , nie mógł sobie sam zasnać, wziełam go do łóżka, położyłam sie kolo niego, głaskałam mu rączkę, nawet 5 min. nie mineło, a już spał.
Dziś taki jakis głupi dzień, w sumie na dworze nieciekawie, na spacery taka sobie pogoda, ale tak czy tak trzeba wyjść. Poszlibyśmy do fikolandu, ale młody smarka, więc sobie odpuszczę.
Teraz kawkę popijam.

Witam
Pr- tak jak dziewczyny pisały na cycu moze wszystko :-)
Lil- biedna wracaj szybko do zdrowia.

A moj P. połozył Zonie co ostatnio nie jest łatwe bo ciezko zasypia nie wiem może ta pogoda... A Natala mnie dręczy pytaniami wlazła na blat i nawija. A P. wgnał mnie z łóżka bo gniłam i sam się położył.
Planów na dziś żadnych i wieczorem znów zostajemy same...

My już po spacerku, Strogonow pięknie pachnie w kuchni. ;)

Piękna pogoda! Wiosna! Oby już tak zostałO!!!

Aga zapraszam na kawkę:)

reklama
madziarena zdrowka dla Amelki!
bidulka kochana.
u nas jako tako brak poprawy!
mala nadal dosc mocno kaszle.
moze ciut bardziej sie zrobil ten kaszel mokry.

Ale mleko krowie bardzo ladnie przyswoila. Nawet zwykle bez kaszki wypije:D
i pochlania je:D
teraz wypila kakao i spi jak susel.
a sloneczko u nas tez takie piekne ze zaraz po obiedzie idziemy na spacerek.
Widzialam ostatnio jak ludzie sie na nas gapili bo julka w cienkich dzinsach i kurteczce i cienkiej czapeczce a oni po upychani w koce spiworki itp.....

ale mialam to gdzies julka raczki chlodne miala bo bez rekawiczek ale bez przesady bym na takim plusie rekawiczki zakladala ale kark i reszta cieplutka jak nic:D
no i mala szczesliwa bo w spiwroku bardziej skrepowane ruchy.

Do góry