reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Katgen fizycznie w miarę dobrze tylko wieczorem mnie krzyż boli bo za duzo laze w domu zamiast leżeć. Nie byłam nacinana wiec krocze tak nie boli, mam 3 szwy bo lekko pękłam. Psychicznie tez w sumie ok nie licząc tego ze hormony skaczą i ryczec mi sie chce:p
dafi mam nadzieję ze to tylko cos od jedzenia

reklama
O jej ryczeć...Skąd ja to znam...i skąd pamiętam.
Mi pomagało. Po prostu wyryczenie się w poduszkę.
Pisz na tajnym jeśli coś potrzebujesz, lub dawaj na moje gg 5275861

PR zazdroszcze ze nie boli cie az tak:d
ja pierwsze 5 dni bardzo zle sie czulam z tego powodu na szczescie ciagly ruch pozwalal mi troche o tym zapomniec a juz od 6 dnia bylo coraz lzej:D

katgen ;] dzieki
ai mlody ma zoltaczke ale nie badali mu bilurbiny i musze go obserwowac bo jak by byl bardzo zolty mamy jechac badac, wydaje mi sie bardziej zazolcony ale nie jest ospaly wiec chyba na razie bedziemy obserwowac dalej

Aniu moją też zażółconą wypuścili ze szpitala. Jak w gw świeci słońce to wystaw Jasiulka na słoneczko!! Bo u mnie pochmurno :/

Witam się i ja ;-)
Nosz normalnie oferma ze mnie straszna!!!! W piątek wychodząc do pracy, po prostu KRZYWO STANĘŁAM stopą, i.... wylądowałam u chirurga:zawstydzona/y::crazy:, bo skręciłam sobie staw skokowy...Na szczęście bez gipsu się obeszło, bo to tylko skręcenie, ale ból okropny i opuchlizna też. Dziś już w końcu trochę mi lepiej:sorry:
Ania PR fajnie że tak szybciutko wyszliście do domku:-) Ja moje dziewczyny przez pierwsze pół roku karmiłam wyłącznie cycem, i u Ali było tak, że przez cały ten czas robiła kupy co 7-8 dni, ale nie miała problemów z brzuszkiem i lekarka tłumaczyła mi to tak, że to jest całkiem normalne, widać moje mleko w całości jej się wchłania i stąd takie rzadkie jest robienie kupy:tak: A Ola robiła co 3-4 dni, więc już częściej, a z brzusiem też nie było kłopotów.
No i jestem w szoku że w G-wie Cię nie nacięli????!!!!! Ponoć to tutaj robią rutynowo, przynajmiej tak mi położna mówiła jak ja chciałam uniknąć nacięcia:confused2: No chyba że bym się nie zgodziła na własną odpowiedzialność, ale jest "szansa" , że jak bym pękła aż do odbytu to wtedy nieciekawie by było, więc sobie darowałam...:sorry:
Nie nadrobiłam Was, więc nie odpiszę więcej...
Miłej niedzieli laski!!!;-)

hej
ania tak jak dziewczyny pisza nie ma reguly, u nas mloda robila po 4-5 dziennie ale z tego wzgledu ze juz od narodzenia miala nietolerancje nabialu,
a kolki to zaczeli jej sie jakos jak miala tydzien wiec tez wczesnie ae trwaly tylko 2 tyg bo przejrzalam na oczy i wiedzialam ze to od tego ze jem niabial
lili o wspolczuje, zycze zeby wszybko noga doszla do siebie:-)
future jak nie byo chetnych na lozeczko to powinni ci je sprzedac

a ja myslalam ze w gorzowie, ale najwazniejsze ze wszystko ok i jestes zadowolona:tak::-)
ania a mlody spi ci w nocy tzn. czy nie placze? czesto sie budzi na jedzenie?

reklama
Witam się... Mała nadal chora, ja teraz też głowa mi pęka, katar, gardło boli masakrycznie ...Marcin poszedł z małą do rodziców a ja gotuję obiad, zaraz do kościoła,Amelkę zostawię bo w kościele zimno. Pr witaj z nami :) Moja miała zaparacia i podawałam Lactulosum - syrop, no ale to moje dziecko to miało wszystko co mozliwe : kolki, zaparcia, rozwolnieneie tip:) pewnie przez to, że jadłam wszystko :/ Mała mleka modyfikowanego wogóle nie pije, krowiego też nie chce ... ehs brak mi słów na tego uparciucha. Daffi Amelka tez ma kaszel duszący w nocy i odrywa jej się flegma, pozatym katar i miała stan podgorączkowy. Lekarz zapisał jej Eurespal, Flavamed i Calcium do noska Quixx - tradycyjnie, zobaczymy co to będzie. Ucikam bo te dwa wariaty zaraz wrócą i się znowu zacznie :)BUZIAKI !

Do góry