reklama
blond_20
Czarownica
Katgen ja chetna na spotkanie tylko wlsnie - gdzie?:/
kroma
Fanka BB :)
Witam
Pr- dasz rade ze wszystkim. Dobrze że masz jakąś pomoc, bo ja nie miałam, wszyscy u mnie pracowali do wieczora i kąpać musiałam sama. A na bank wszystko sobie zorganizujesz, tylko potrzebujesz na to czasu i musisz dojść do siebie.
Mój młody jeszcze nie chce spać a ja bym już sobie poszła. Była dzisiaj w Askanie od chyba 4 m-cy i nic tam nie ma, tylko głowa mnie boli od tego ciepła. Jakby nie mogli tam trochę temperatury obniżyć.
JA bym sie też spotkała, tylko poza GW nie jadę, bo nie mam jak. Mąż ma samochód w pracy ciągle, a autobusem z dwójką dzieci to nie ma szans.
Pr- dasz rade ze wszystkim. Dobrze że masz jakąś pomoc, bo ja nie miałam, wszyscy u mnie pracowali do wieczora i kąpać musiałam sama. A na bank wszystko sobie zorganizujesz, tylko potrzebujesz na to czasu i musisz dojść do siebie.
Mój młody jeszcze nie chce spać a ja bym już sobie poszła. Była dzisiaj w Askanie od chyba 4 m-cy i nic tam nie ma, tylko głowa mnie boli od tego ciepła. Jakby nie mogli tam trochę temperatury obniżyć.
JA bym sie też spotkała, tylko poza GW nie jadę, bo nie mam jak. Mąż ma samochód w pracy ciągle, a autobusem z dwójką dzieci to nie ma szans.
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
przegapiłam licytacje łóżeczka, bo ogladałam jakieś brednie na tvn`ie. wsciekłam sie. ale napisalam, czy sprzedadzą, bo niekt nie licytowal. ale jak mozna byc taką ciotą?
moze to przez niewyspanie, impreza do 4, a my o 9 na nogach brrrr.
trzymajcie kciuki, zeby mi odpisali, bo ja chce to łóżeczko....
moze to przez niewyspanie, impreza do 4, a my o 9 na nogach brrrr.
trzymajcie kciuki, zeby mi odpisali, bo ja chce to łóżeczko....
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Dziewczyny kiedy mały powinien w końcu kupe zrobic. Karnie tylko piersią a ostatnia robil jeszcze smulkowata koło 16 przy wyjściu ze szpitala w domu robil siku tylko ze 4 razy a kupy jeszcze nie. Jak to jest na piersi bo młoda od początku była na mieszanym a potem już butla. I chyba cos wczoraj zjadłam bo mały rio obudzil ok 23 i do 1 z przerwami płakał bekal i w brzuszku mu jeździlo i baki szły... Smoka nie chciał cyca nie w końcu mu zrobilam herbatę z rumianku i przy muzyce usnal w końcu.
Ostatnia edycja:
reklama
Oj PR widzeze juz sie zaczynaja nie mile doswiadczenia...
miejmy nadzieje ze kolek nie bedzie mial mimo wsyztsko... bo niby kolki typowe zaczynaja sie od 2/3 tygodnia.
no ale jesli uwazasz ze zjadlas cos nie tak to pewnie to bylo przyczyna. co do kupek to nie tylko cycowe dzieci robia kiedy chca...
kazde dziecko jest inne... mi kiedys julka robila w dzien 2-3 kupki teraz robi co drugi dzien.
a lekarz ostatnio nie jeden powiedzial nam ze moze dziecko nie robic nawet tydzien... wazne ze nie placze, brzuszek mieciutki i baczki uchodza.
U nas byl problem tygo typu ze julka jako noworodek i niemowle po jedzeniu nie odbijala. ale na szczescie nigdy nic zlego sie nie przytrafilo wiec wiedzielismy ze jest ok.
Co do spotkania to kiedy i gdzie?
jesli w tym miesiacu to ja od razu odpadam.
Mam 50zł w portfelu do konca miesiaca... i jedyne co to 24-go rodzinne dostane a to 68 zl czyli kropla w morzu potrzeb!
miejmy nadzieje ze kolek nie bedzie mial mimo wsyztsko... bo niby kolki typowe zaczynaja sie od 2/3 tygodnia.
no ale jesli uwazasz ze zjadlas cos nie tak to pewnie to bylo przyczyna. co do kupek to nie tylko cycowe dzieci robia kiedy chca...
kazde dziecko jest inne... mi kiedys julka robila w dzien 2-3 kupki teraz robi co drugi dzien.
a lekarz ostatnio nie jeden powiedzial nam ze moze dziecko nie robic nawet tydzien... wazne ze nie placze, brzuszek mieciutki i baczki uchodza.
U nas byl problem tygo typu ze julka jako noworodek i niemowle po jedzeniu nie odbijala. ale na szczescie nigdy nic zlego sie nie przytrafilo wiec wiedzielismy ze jest ok.
Co do spotkania to kiedy i gdzie?
jesli w tym miesiacu to ja od razu odpadam.
Mam 50zł w portfelu do konca miesiaca... i jedyne co to 24-go rodzinne dostane a to 68 zl czyli kropla w morzu potrzeb!
Podziel się: