reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Asia no dobra spoko :)
oj daffi ale szok :/to czym oni to pisali...kredkami ten napis...?

nie mam pojecia.. mam nowa ta jest czysta zapakowana w folie.... nie dotykam juz jej......
ale w szoku bylam.. koszt nie maly to fakt ale jak jest wiecej takich osob jak ja to i na szatkach mozna zarobic.....
w ogole kupujac swiecie widzialam ze kosztuje 18zl a producent mial cene 15zl ktora pisakiem czarnym przekreslili tak ze iwdac... na wszystko maja przebitke...

nie, goraczke mialam i strasznie zle sie czulam :-( w poludnie zaczynalo mnie lapac.... a juz wieczorem nie wiedzialam jak sie nazywam, jakies omdlenia mialam, dreszcze i ponoc jeczalam przez sen :baffled: mialam 38,80 'C ale jrano jak sie obudzialam to jak reka odjol, nie wiem co mi bylo. Tzn czuje sie dalej oslabiona i zle sie czuje ale juz nie to co wczoraj. Poszlam spac ok 17.00 a wstalam dzis o 10.00 :sorry2:
wykapalam sie i lepiej sie zrobilo ;-)
pranie ehm... dalej czeka :zawstydzona/y: tzn troche poprasowalam, ale tylko troche....

no dziendoberek tak wogole :tak:
cale szczescie ze juz lepiej.. nie ma to jak na swieta byc chorym. zycze ci ogrom zdrowia:-)

my juz po spacerku,niby pogoda ladna ale te wiatrzysko...
zmarzlam i dawid mi akcje robil wiec wrocilam do domu,co bede z dziekciem dyskutowac.....:wściekła/y::wściekła/y:
ja tez swiat nie czuje ,moze dlatego ze to nie boze narodzenie:-Dbo nie ma choinek itd:-D:-D
ja tez nic takiego nie robie,idziemy na gotowca do mamy:-D:-D:-Dzrobie tylko salatke jarzynowa no i gyrosa tak bardzo wszyscy chca:-D:-D:-Dciast nie pieke,nie chce mi sie:-D:-D
oj larvunio ale ciebie rozlozylo:szok::szok::szok:lykaj witaminki:tak::tak:
daffi a nie mozesz tej szatki reklamowac?duzoa z ania dalas?
ja zauwazylam ze dawid mi niespokojnie spi po tych popoludniowych spacerkach do parku,chlop naje sie wrazen a potem mi marudzi przez sen:-D:-D:-Dpewnie przezywa to wszystko:-)dlatego jak jzu to do poludnia idziemy na spacer:-)
no i dzis dzien kolejny przespal do 8-15 to ja se wtym czasie umylam glowe pomylam podlogi i pranie wstawilam:-):-)za to spac niewiem czy mi pojdzie wdzien:-Dale to moze i lepiej:-D:-D
dziewczyny czy wy tez tak macie?od jakiegos czasu kiedy widze jak dawid spi mam ochote go zabrac do naszego lozka bo mi jakos teskno sie zrobilo....i przytulic go,jednak gdy go biore na lozko u niego wpokoju to widocznie mu cos nie pasuje wierci sie itd..
moze dlatego ze malo bylo takich sytuacji ze spal z nami w lozku....z jednej strony dobrze ze nie nauczony spac znami a z drugiej same widzicie tesknota,a przytlac sie w dzien nie lubi:baffled::confused:
szatka to koszt 20zl takze pol biedy...
fakt wietrzysko jestt straszne... ja tez zmarzlam..mi moje dziecie nie chcialo dac posprzatac... wieszalam firanki to mi plakala schodzilam ciagle az w koncu spadlam z krzesla... wkurzylam sie i powiedzialam sobie ze juz nie zejde... wlozylam do lozeczka i niech placze... wyplacze sie i bedzi jej lepiej.. i ak tez bylo usnela i nadal spi a ja musze isc obiad zrobic....
ja mloda nauczylam spac z nami..od porodu do niedawna jeszcze spala z nami ale przeniesienie jej do lozeczka nie zrobilo jakis klopotow spi w nim i juz.. tylko rano jak sie przebudzi po 6 to juz pozniej spi wierci sie i steka a jak poloze ja kolo siebie to do 9 jeszcze drzemke ma:-)

no zmieniłam spowrotem. Kurde bo sie wystraszyłam

dobre dobre szkoda ze siena to nie zlapalam tak jak na poranna prognoze pogody w DDTVN.. maz do pracy sie ubieral a ja mu mowie zeby tak cieplo sie nie ubieral bo dzis 28 stopni ma byc... wysmial mnie no i skapnelam siejak pogodynka powiedziala ze bedzie 66hPa..ahhaha wtedy sie pokapowalam ze dzis Prima Aprilis..hehehe

a ja gdyby nie blond i katgen to bym nie wiedziala ze to dzis 1 kwitnia :-D

ja sie czuje juz lepiej :tak:
wlasne prasuje, jeszcze troche mi zostalo + to co na balkonie wisi prawie suche
duzo tego sie nazbieralo mi...oj oj..

moj o 14.00 zabral mlodego do g-wa zebym polezala i wypoczela ale jak widzialam te kupe prasowania to mnie skrecac zaczelo... 2 godz prasuje i konca nie widac :sorry2:

dobra koniec przerwy :sorry2:

a ja sie wzielam za drożdżaka. i własnie mi rośnie. kurde z 1kg mąki. Nie wiem na ile blach o zrobic. ciekawe czy mi wyjdzie. pierwszy raz drożdżaka typowego robię.
Moje dzieciaki poszly na spacer a ja siedze z lapem na kolanach w kuchni na podłodze i patrze jak mi rośnie ciacho.

Wogole wczoraj taka miałam z siora rozmowe, potraktowala mnie jak gówniare i 13to latke to juz dużo. Bardzo mi przykro i do teraz nie moge sie pozbierać.
NIe wiem czy po prostu rykoszetem dostałam i coś na mnie odreagowala. ale cisza, myslałam ze zadzwoni dzisiaj przeprosić. a tu nic. a w niedziele mamy do niej jechać. odechcialo mi się zupełnie. :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
nie wiem o co poszlo kochana, ale wspolczuje sytuacji... do swiat pare dni zostalo moze zmadrzeje :sorry2:
pokaz foto jak juz wyjdzie drozdzak :tak:

Do góry