reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cześć
net mi chodzi, a właściwie to nie chodzi, od pół godz probuje sie dobić i doopa, mam nadzieje, ze uda mi sie ta wiadomosc chociaz wysłać

Marzenka rocznice ślubu mieliśmy wczoraj ;-)
Asieńka zaciskam łapki mocno za wizyte u ortopedy

Asia, Pr, Larvunia, Daffi, Kasia, Befatka ściskam

odezwe sie jak mi neta uzdrowią

Helloł :)
Asienka trzymam kciuki za wizytę, na pewno będzie dobrze :tak:
Ciasteczko radosnych świąt i pysznego makowca życzę;-):-D
Blond i Ania PR miłego mielenia mięsa:-D
Ania PR ja dzisiaj znów będę na kurs tym samym autobusem jechać, będziesz też? To byśmy sobie pogadały;-):-D:-D
A moje dziewczyny takie od rana marudne, że już mnie coś trafia, nerwa mam takiego, że z chęcią bym z domu uciekła:wściekła/y:;-) Achhh, szkoda że nie mam możliwości choć na godzinkę jakiejś babci dzieci sprzedać, no ale cóż...;-)

Niuskaa właśnie doczytałam jakie u Was "atrakcje", :-(, może faktycznie to ząbki idą:confused: A może w dzień ma za dużo bodźców, a na noc to wszystko jej się kumuluje i jest niespokojna, lub ma niespokojne sny:confused:, hmmm, no nie wiem... A Ty się kuruj, cobyśmy na spacerek po świętach mogły sobie pójść razem;-)
Annes witaj, jak tam dziewczynki się sprawują?
Larvunia, Ty co się nie odzywasz kobieto?;-) Jak tam wczorajsze prasowanie, dałaś radę? A może jeszcze prasujesz i stąd ta ciiiszaa:confused::-D;-)

Lili- ja tez mam ochote uciekac;-) ale dzis Nati nie marudzi strasznie.. je sniadanko własnie
a Zoska najadła sie i kimka.

My wczoraj u moich rodzicow bylismy bo oczywiscie moj maz wroci dopiero dzis i pewnie w nocy:-(
Dzis tak pieknie a ja bym najchetniej spac poszła tak jakos mnie nic nie cieszy ale penie młoda mnie do dzieci na dwor wyciagnie... niech ktos mnie kopnie moze mi minie...

cześć
net mi chodzi, a właściwie to nie chodzi, od pół godz probuje sie dobić i doopa, mam nadzieje, ze uda mi sie ta wiadomosc chociaz wysłać

Marzenka rocznice ślubu mieliśmy wczoraj ;-)
Asieńka zaciskam łapki mocno za wizyte u ortopedy

Asia, Pr, Larvunia, Daffi, Kasia, Befatka ściskam

odezwe sie jak mi neta uzdrowią
mam nadzieje ze szybko sie naprawi i rowniez sciskamy mocno Ciebie i Wiktora:)

wiecie co dziewczyny?? ale zonk.....
szatke do chrzu musialam przeprac bo chyba paluchami ja dotykali w sklepie i byly na niej brudne slady ktorych nie widzialam... nasypalam ciut proszku i wchodze po chwili do lazienki patrze a tam albo fatamorgana albo nie wiem co ale napis Pamiatka chrzuy swietego zniknal!!!!!!!
gnam zaraz po kolejna!!!!!

Witajcie!

Niuskaa zdrówka dla Ciebie i rzeczywiscie może Marta ma jakiś skok teraz? Niedawno wklejałam te schematy!

Lili zdrowka dla Lasek!!!

Asieńka trzymam mocno!!

Beti wracaj szybko!

Befatka ja tez do Londka chce!!

Annes uciekaj!!!!! hehe dawaj do mnie ja się Zośką zajmę! ;) (własnie serniki piekę)

Daffi lec lec po nastepną!!! Ale widac jak oni to produkują, a koszt nie mały.

Ja mam mega nerwa na moje rodzeństwo. ale nie chce mi sie tego nawet opisywac. wkur**** sie maksymalnie. zobaczymy co bedzie dalej.

Moja siostrzenica juz wlasnie wyjechała i jakos tak smutno i pusto sie zrobiło w domku.
NOcnikujemy dalej Izke ale wczoraj jedno siku zrobiła. dzisiaj jeszcze nic

Odezwe sie później.

P.S czy któras "czuje" wogole te świeta? bo ja WOGÓLE i juz mi sie ich nie chce wcale. Bo do mojej siostry z ktróra sie wczoraj sciełam mamy jechac w niedziele. MĄDRALIŃŚKA!!!!!!!!!!

reklama
Aska jak juz to opod wieczor bo najpierw musze je ugotowac;p;p;p \
Lili ja dzis o 15.14 jade

katgen ja tez swiat nie czuje zwlaszcza dlatego ze pracuje do piatku aaaaa masakra jakas

Daffi- trzeba baedzie kupic nowa.....

Do góry