reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj dziewczyny zebyscie wiedziały co sie u mnie dzieje chyba w psychiatryku niedługo wyladuje innej opcji nie ma.Nie bede pisała o co chodzi bo mi i wstyd i zal i w ogóle za ciezki temat przed swietami :(
Ide sie gdzies zaszyc w ciemnym kącie
Miłego dnia i Wesołych świat jakbym juz nie napisała.3majcie sie laski

strasznie mi przykro... mam jednak nmadzieje xze wszystko sie ulozy i bedzie ok:-) Wesołych Świąt!:-)

reklama
Hej,
dzięki za kciuki.
Z Natalką jest trochę lepiej. Dzisiaj pożegnała się z frejką (zostawiłyśmy w gabinecie dla jakiejś potrzebującej dzidzi). Teraz mamy znów szerokie pieluszkowanie (trzema pieluchami flanelowymi). Pojęcia nie mam jak je umocować ale będę jutro się męczyć.

o boziu...ale najwazniejsze ze frejka juz wam jest nieznana.. a jak mocowalas 2 pieluszki flanelowe? w tzw koperte? ja pieluszkowalam tylko 1 i moglam spokojnie wlozyc ja w rajstopki...ale 2 to juz duzo...

o boziu...ale najwazniejsze ze frejka juz wam jest nieznana.. a jak mocowalas 2 pieluszki flanelowe? w tzw koperte? ja pieluszkowalam tylko 1 i moglam spokojnie wlozyc ja w rajstopki...ale 2 to juz duzo...

do zewnetrznej pieluchy miałam przyszyte troczki i wiązałam je po bokach teraz tez tak sprubuje z tym ze teraz rozstaw nózek to jakies 24 cm a wtedy było ok 16 więc było równo z brzuszkiem a teraz będzie szerzej. Jutro bede mysleć. Dzisiaj zrobiliśmy sobie dzień bez niczego i mie umiem swojego dziecka bez tej frejki nawet na ręce wziąć:zawstydzona/y:

na poprawe humorku....

ZAKOCHALAM SIE :-D:-D:-D
[video=youtube;qBGD2H1B14Q]http://www.youtube.com/watch?v=qBGD2H1B14Q&feature=related[/video]

do zewnetrznej pieluchy miałam przyszyte troczki i wiązałam je po bokach teraz tez tak sprubuje z tym ze teraz rozstaw nózek to jakies 24 cm a wtedy było ok 16 więc było równo z brzuszkiem a teraz będzie szerzej. Jutro bede mysleć. Dzisiaj zrobiliśmy sobie dzień bez niczego i mie umiem swojego dziecka bez tej frejki nawet na ręce wziąć:zawstydzona/y:

w koncu 8 tygodni to dlugo i zdazylas sie juz przyzywczaic... ja ozbacze co mi ortopeda powie za 2 tyg.

hej mamuski:-)
za nami ciezka noc,dawid sie rozchorowal:-:)-(ide dzis znim do lekarza,juz wczoraj widzialam ze jakis taki niewyrazny jest ale myslalam zw to znie wyspania..
dalam mu syrop i po godz goraczki nie bylo,ale i tak nie zaszkodzi do lekarza pojsc:tak:
asienka powoli powoli i bedzie dobrze:-):-)
annes hehe ja to nawet zapomnialam ze prima aprilis jest hehehe:-D:-D
chyba mnie tez cos bierze:confused::confused:
znikam na kawke:-p

witam
marzenka duzo zdrowka dla dawidka
moze na zeby albo cos ale niezaszkodzi lekarza tak ja piszesz, a ty wez jakas wit.C zebys sie nie rozchorowala

reklama
Do góry