reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Oj dziewczyny zebyscie wiedziały co sie u mnie dzieje chyba w psychiatryku niedługo wyladuje innej opcji nie ma.Nie bede pisała o co chodzi bo mi i wstyd i zal i w ogóle za ciezki temat przed swietami :(
Ide sie gdzies zaszyc w ciemnym kącie
Miłego dnia i Wesołych świat jakbym juz nie napisała.3majcie sie laski

reklama
Hej,
dzięki za kciuki.
Z Natalką jest trochę lepiej. Dzisiaj pożegnała się z frejką (zostawiłyśmy w gabinecie dla jakiejś potrzebującej dzidzi). Teraz mamy znów szerokie pieluszkowanie (trzema pieluchami flanelowymi). Pojęcia nie mam jak je umocować ale będę jutro się męczyć.

asienka SUPER wiadomosc...
choc jedna z dzisiejszego dnia :sorry2:

a mnie sie nudzi na maxa, chyba dziecie pojde zaraz kapac, ale czuy zasnie jak mial drzemke u dziadkow do 17.00 :dry:

asienka SUPER wiadomosc...
choc jedna z dzisiejszego dnia :sorry2:

:dry:

ja ja się tez ciesze ale tak słabiej.
W głębi serca to liczyłam na to że lekarz powie, że już wszystko ok. Ale dobrze chociaż, że jest znaczna poprawa. Teraz 8 tygodni tego pieluchowania. Mam nadzieję, że leczenie zakończymy przed upałami, bo mi się dziecko odparzać będzie.

asienko malymi kroczkami a bedzie dobrze, zobaczysz, badz dobrej mysli i tak masz dzielna dziewczyne ze tak grzecznie w trym lezy :tak:

dobra ide mlodego klasc...
bede pozniej

czesc dziewczyny wieczornie
nie mialam czasu pisac w dzien ale zesciesie tu rozpisaly
asienka czyli jest lepij niz bylo z malutka wiec juz jest good:-)
befatka kobito rany urlop by ci sie przydal niechcesz do mnie przyjechac na troche..?:-)
A tak poza tym to reszcie zdrowka zycze itp.
katgen siosrty juz takie sa moja teraz w ciazy to humory ma jak nie wiem:sorry2:

dziwczyny dzis normalnie dla mojej Amelki piatek 13 wylala na siebie gotujaca zupe
na szczescie ma tylko lekko poparzone raczki na brzuchu nic nie ma bo szybko ja do wanny i pod zimny prysznic wzielam dopiero po chwili zobaczylamz e raczki tez ma poparzone. Skonczylo sie na pecherzach na raczkach brzuszek czysty mamy smarowac i robic opatrunki i do kontroli po swietach... ehhh ale mialam stracha masakra bidula moja :( potem sie chyba ze 4 razy jeszze walnela normalnie pecha dzis dziecie ma :(

reklama
oj biedna Amelka buziaczki dla niej niech szybko wraca do zdrowia.

A ja dzis chciałam meza wkrecic i myslałam co by tu mu napisac... i wiecie co ja głupia baba chciałam napisac ze chyba w ciazy jestem ta teraz 6 tyg celibatu :-D to ze to 3 tyg po porodzie juz w ciazy pewnie facet by uwierzyl tyko z kim:-D:-D:-D

Do góry