reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry!
Moje dziecko dało pospać;) Allllle fajnie.

A teraz czas sie za robote wziasc. Okna chce pomyc.

Zdrówka dla Ali, Frucia, Moniki i ....?? które jeszcze? chyba wystarczy tych choruszków!!!

reklama
kasiu a u ciebie nie padalo?
bo u mnie padalo a teraz sie rozpogadza:-)oby bo na spacer musze isc:-):-):-):-)
my jak zwykle do mamy na sniadanie i tak jakos zleci:-D:-D
hehe blond to ci przygoda:-D:-D
larvunia s mierzylas temp?
annes do 6 mies oczka moga zezowac:tak:
dawid tez dal mi pospac juz 2 noc:-D:-D:-D

a chyba padało nie wiem;) Spałam ;p

Tez juz by mogło byc ładnie zeby na spacerek pójsc. Ja kupiłam Izce w tesco taki
fajny wielki koszyk z zabawkami do piaskownicy i do wody. Super są. i za 19,90zł!

Oki ide sie ruszyc. bo 10ta a ja w pizamie.

marzenko mierzylam temp mlodemu, ale on nigdy nie ma goraczki. NAwet jak mial zapalenie pluc :dry:

dobra szykuje sie do g-wa
milego dnia!!!

A Nati prawe oczko ucieka Zosie tez chce pokazac bo niby dzieciaczki moga pozezować ale jak juz bede (bo tez jej to prawe ucieka i moze to cos genetyczne:zawstydzona/y: )A pytam o prywatnie bo tego mojego chłopa ciagle nie ma i nigdy nie wiadomo kiedy bedzie wiec tak prosciej jest:tak:

no tu mam mamuske swiezo upieczona.. powiedz mi kochana do kiedy dziecko mniej wiecej zezuje??? julka jak byla mala tak nie robila a teraz jak cos zobaczy i skupia sie na tm to straszniezezuje... nie wiem czy to normalne w jej wieku czy lepiej isc do okulisty.. tylko w m-czu okulista jest do d***!!!!!

Witamy sie i my w sumie ja bo julka poszla drzemke trzasnac hehehhehe
u nas brzydka pogoda jakas... pochmurno, mi jest zimno i zanosi sie ze bedzie deszczowo.. keszyca jest na gorce wiec Kasi pewnie nie dopadnie ahahahha wiec niech spokojie okna myje.. bo ja umylam w tyg i szlaq to wszystko wlansie trafil!!!!!
a tu male conieco od Julci:)
[URL=http://img130.imageshack.us/i/luzer.jpg/][/URL]

[URL=http://img10.imageshack.us/i/prostujsi.jpg/][/URL]

Puszczam do was e-ciotki oczko:-D

[URL=http://img413.imageshack.us/i/oczkom.jpg/][/URL]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marzenka- wiem ze moze ale nasza Pani dr twierdzi ze nie zaszkodzi zbadac podobno kazdy wczesniaczek jest badany i jej zdaniem kazde dziecko powinno sie przebadac.

daffodill - tak jak napisała marzenka do 6 miesiaca moze sobie pozezowac nati mi dłuzej zezowała i niby jej przeszło ale teraz widze ze dalej jej oczko ucieka leciutko, my idziemy to odrazu Zosie tez pokazemy

ALe macie fajnie Nati 5 30 wstaje i marudzi wiec wole tez tyłek podniesc i cos zaczac robic bo i tak mi spokoju nie daje

reklama
Do góry