reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

do tesciow czy do twoich?? ciasteczko??
nooooooooo to nie pogoda go zalatwila a moj mezus ktory chyrla od tygodnia juz jak nie dluzej :dry: a do lekarza nie pojdzie bo on nie ma czasu :dry:

reklama
kurna i kolezanka tel nie odbiera, kurna no....
i bede musiala osobiscie jechac mlodego rejestrowac do g-wa :dry:
ale poniedzialek no huzia buzia .....

do moich rodzicow a to niecale 40km od gorzowa bo tesciowie mieszkaja na drugim koncu polski
no tak w koncu maly zlapal od tatusia, biedny frucio:-( a ja myslal ze juz twojemu przeszlo:baffled:
a to ty chyba tez dzisiaj w domu co?

nie no jade do g-wa z tymi oponami na 12.00 mam...
po fruciu nie widac ze chory jest... ale kaszle... tzn kaszlal w nocy mi...
z mama moja zostanie a ja pojade wymieniac... zjemy obiad u mamusi mojej heheheheh i wrocimy ;-)

Hej.
Ojjjj, Niuskaa, Larvunia, to i Wasze szkraby się pochorowały...:-( Pogoda teraz taka, że na prawdę nietrudno coś podłapać...:baffled: Duuuzio zdróffka;-)!
A za mną kolejna nocka - koszmar, praktycznie nic nie spałam, Ala najpierw płakała, że ją gardło i szyja boli, a od 3 nad ranem do teraz mocno boli ja prawe ucho...:-( No i gorączkę ma wysoką cały czas. Czyli pewnie zapalenie ucha ją dopadło:-( Na 10:50 mamy lekarza, zobaczymy co powie...

A tak wogóle to wściekła jestem, bo mojemu M w sobotę zachciało się film ściągać, i tak ściągnął, że przekroczył transfer i internet nieziemsko mi zamula teraz, aż kompa mi się nie chce włączac, a on tego filmu i tak nie obejrzał, bo okazało się że do obejrzenia potrzebne jest jakieś hasło, czy coś tam innego:confused:, no i nie mógł tego wygenerować...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
moja Nati straszna nie wiem czy to ta pogoda...
wczoraj wkoncu Katgen do nas dotarła.... i wkoncu mogłysmy pogadac troszke a Izulka juz tak urosła.

Cisteczko- potrzebuje namiar na dobrego dzieciecego okuliste. Do naszego nie ma co isc a wiem ze chodzicie gdziews w gw. Jakprzyjmuje pryatnie czy na kse ile kosztuje itp. :-)
Larvunia- zdrówka dla Marcelka

Larvunia, a wiesz, ja dziś WYJATKOWO JAK NIGDY dodzwoniłam się już za trzecim razy do rejestracji w przychodni, a zawsze to po 100 razy musiałam próbować ...

My w sobotę rano do moich rodziców na święta jedziemy, w pon . wracamy. Już się nie mogę doczekać:-)
Dobra, lecę zrobić kartkę świąteczką dla przyjaciółki, może uda mi się dzisiaj wysłać;-)

reklama
oj lili ale nocka... wspolczuje. Daj znac jak po lakarzyu bedziesz tez ZDROWKA DLA WAS!!!
internetem sie nie stresuj ;-) to tylko internet...

no mlody jutro na 11.30 do lekarza zarejestrowany :tak: kolezanka w konu tel odebrala i nie jest obrazona :-D

Do góry