reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam

Cisteczko- potrzebuje namiar na dobrego dzieciecego okuliste. Do naszego nie ma co isc a wiem ze chodzicie gdziews w gw. Jakprzyjmuje pryatnie czy na kse ile kosztuje itp. :-)

czesc annes my chodzimy do zawiszy ona przyjmuje w przychodni na mieszka praktycznie na przeciwko sadu
na fundusz czekasz tylko pare dni a prywatni to placilam 50zl ale czas oczekiwani moze byc podbny jak chcesz prywatnie to musisz je powiedziec ze prywatnie ze moze uda jej se ciebie przyjac np. jutro
a tu masz nr 605044880
jest naprawde fachowa i sympatyczna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie lili przy swince to jest tak ze wsumie i polizzek wiekszy bo to od ucha az do mniej wiecej do polowy szczeki i wezly tez sa powiekszone, ciezko sline sie przelyka, pije sie tylko letnie napoje i nic kwasnego nie wolno
ale dobrze z do lekarza idziesz
ja to mialam swinke w 2 klasie liceum

A Nati prawe oczko ucieka Zosie tez chce pokazac bo niby dzieciaczki moga pozezować ale jak juz bede (bo tez jej to prawe ucieka i moze to cos genetyczne:zawstydzona/y: )A pytam o prywatnie bo tego mojego chłopa ciagle nie ma i nigdy nie wiadomo kiedy bedzie wiec tak prosciej jest:tak:

aha a wiesz co ja panstwowo czekalam 4 dni a kiedys prywatnie 3 dni roznica wsumie rzadna,
u niej jest fajne to ze jak pierwszy raz idziesz prywatnie to na nastepna wizyte zapisuje sie panstwowo
ona na konkretna godziny zawsze umawia

dobra laseczki uciekam porzadelek robic, zycze zdrowka wszystkim dzieciakom i milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
helol
widze ze nie tylko ja mialam udany weekend...ale to juz na tajnym napisalam a poza tym wszystkim to praca praca praca.a teraz mam 9 dni wolnego :) tyle ze ja tyle nie wytrzymam :/
aha wczoraj jak jchalam z kolezanka i jej mezem po malego to zajechalismy na stacje, zatankowalismy i ... pojechalismy :)i dopiero sie nam w przytocznej przypomnialo ze kurcze sie zagadalismy i nie zaplacilismy :):):)wiec wrocilismy na ta stacje i zaplacilismy ale oczywiscie na policje juz to bylo zgloszone.normalnie wstyd jak cholera :)

reklama
Do góry