reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam

Lili- biedulka, dużo zdrówka.

U nas już było lepiej z oskrzelami małego, a dziś znów zaczął strasznie kaszleć. Kurcze jutro ma ostatnią dawkę antybiotyku, a jeszcze bardzo dużo i brzydko kaszle. Niedobry jets przy tej chorobie strasznie, ciągle jeczy, płacze, spać po nocach nie może bo budzi się ciągle.jutro idę do kontroli to zobaczymy co pwioie pediatra.

Daffi- oj to kawał babinki z twojej Małej. Mój ma dziś 10m-cy i waży 9400. Fajnusia jest, śliczna z niej dziewczynka.

reklama
Hejka :-)

My po ciezkiej nocy jestesmy, Marta budzila sie co 2 h bo nosek zatkany i placze, teraz w dzien odsypia nocke, zreszta ja tez odespalam sobie bo do 11 spalam dzisiaj :zawstydzona/y:
Zaraz napisze cos na tajnym ;-)

daffi to jak pojdziesz na szczepinie to ci powie czy jest ok czy nie ale wiesz waga musi byc proporcjonalna do wzrostu

daff a ile ona wazy teraz?
moj Marcelek tez byl pucaty i jest nadal
na bilansie 2latka pediatra powiedziala ze ma 1 kg nadwagi ale mam sie narazie nie martwic. Ograniczam mu slodycze puki co... i spotkan z tesciowa bo u niej jadal non stop slodycze codziennie! amnie oklamywala ze nie jadl...

strasznie duzo moja tyle tyje przez 1-2 lata
niby do 6 mca dziecko powinno podwoic swoja wage urodzeniowa ale ona ma skonczone 3 mce z hakiem i uz to osiagnela... dlatego lekarz ma ja pod kontrola.. zobacze co mi jutro powie.... no ale co sie dziwic skoro ona potrafi zjesc 260ml na raz... i zakazali mi tyle podawac i doradzili zageszczac kaszka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
daff a ile ona wazy teraz?
moj Marcelek tez byl pucaty i jest nadal
na bilansie 2latka pediatra powiedziala ze ma 1 kg nadwagi ale mam sie narazie nie martwic. Ograniczam mu slodycze puki co... i spotkan z tesciowa bo u niej jadal non stop slodycze codziennie! amnie oklamywala ze nie jadl...
to sa tesciowe i ogolnie babcie... moaj mamuska juz kawalek ciastka wcisnela julce zebym nie widziala zobacz jak wygladala bo je przylapalam... a moje dziecie wtedy takie ciche jest ze az podejrzane!!!.. no julka byla wazona ponad 3 tyg temu i wtedymiala 8200g... a etraz to nie wiem.....

[URL=http://img693.imageshack.us/i/p010310191701.jpg/][/URL]

Do góry