reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie ponownie:-D
Patrys ok gorzej ze mna:baffled: serce sie kraja jak taki maluszek płacze

bo ja jak bylam na 1szym szczepieniu to dla mnie to byl szok!!!! trzymalam sie mocno nie panikowalam i sama mala musialam trzymac do szczepienia a maz tylko sie gapil... wrocilam do domu mala gadala smiala sie jak wykle ale po 1,5h nastal taki wrzask ze nie moglam jej uspokoic... szczepionka zaczela sie wchlaniac i to byl szok dla Julki!!! wrzeszczala mi prawie 2 godz juz sil nie miala a jeszcze kwilila...koszmarnie to wspominam i boje sie bo my idziemy za tydzien!

reklama
oki;)

A moja szczepienia czasem nie zauważa ;p ja sie boje a one ledwie sie skrzywi

Dadofill napisz na pw jak sie nazywasz:) to Cie na nk wyczaje;p

czesc
Hejka tylko nie przerazcie się godzina:-D
Mój maluch zrobił mi pobudkę kolek dostał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak na wieczór nie dostanie to juz mam nadzieje ze mu przechodza a tu kurka w nocy daje popalic:baffled::wściekła/y::wściekła/y:A na dodatek dzis na szczepienie chyba bardziej jestem w stresie niż mój maluszek w koncu on to chyba nie do końca wie ze dziś piguła go dorwie:tak::-:)-:)-:)-:)-(Nie dość ze z tego stresora nie mogłam zasnac to nocna pobudka już lece bo moj juz powoli odlot ma:happy2: i moze mi sie uda zasnac .:baffled:
A tak na marginesie u mnie jest godzina 3:30 a na baby boomie 4:28 wiec złą godz baby boom podaje
z tym spaniem to mozemy sie wymienic, ja sie klade a ty wstajesz:-(

u mnie tez godzina ok

my tez jutro na szczepienie i niepowiem mam stresa bo jak dawid to przezyje:szok::szok:chyba 3 wklucia beda tak?
moja oliwka na rok miala 1 wkłucie

Babyboom podaje godz prwidlowa gdy jestesmy zalogowani... a jesli jestesmy bez logowania to mamy o godzine do przodu roznicy!

reklama
Do góry