reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

co ty tak latasz do tej gminy... hehe
moze jak bedziesz w gorzowie to sie jakos umowimy:-):tak:
zaraz zmienie avatarka a ty dzisiaj nie wstalas lewa noga co...?

reklama
Hej ho:)
a Wy widze produkcja od samej... nocy :):):) ja niedawno ze zlobka wrocilam i mam dzisiaj wolne:)ale znajac zycie to niedlugo tam pojade z dziewczynami pogadac bo jakos bez nich zyc ostatnio niemoge :)

co dobrego dzisiaj robicie na obiad?a najpierw w sumie na sniadanie:)bo ja pomyslu nie mam a glodna jestem jak wilk:)jak zawsze :p

bo wczoraj kurna nic nie zalatwilam :dry: oki doki, jak bede jechac to sie odezwe...
a wlasnie moze do katgen sie wybiore jutro jedziesz ze mna? :-D
kochana ja nie ale moj mezus tak, zrypal mi dzis od rana humorek marudzeniem ;/

a no tak nasi kochani mezowie nieraz rece opadaja
oby dzisiaj ci sie udalo pozalatwiac wsio:-)
dobra uciekam milego wypadu :tak:

helol;]
Aska widze ze kilogramy leca :) juz mialam mowic ostanio ze schudlas :) ale wy piszecuie nie nadazam za wami laski...
katgen jaki sexy avatar :D:D:D

Ostatnia edycja:
larvunia cholera caly tydzien mam zjety wiec nie pojade z toba no i musze te czorty poodbierac z przedszkola itp.
ale dzieki za propozycje
jak ci sie teraz podoba moj avatarek? chyba juz zima nie wieje hehe
czesc blond i ania pr
ide bo z tad nigdy sie nie urwe, milego dnia

reklama
Do góry