reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czesc laseczki
dopiero po 8 a wy zescie tu ladnie naskrobaly:-D:-D
ja dzisiaj ide z mloda na szczepienie jedno klocie i do picia dostanie szczepionke
sama chce isc po pozniej dostanie kindera jajko jako nagrode za dzielnosc:tak:

Tez Cie nie kojarze!!!
ale córcie masz bombowa:-)
widzialas ilu mamy wspolnych znajomych??? haha

ok ja lece posprzatac troszke w domku!:-) do pozniej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kończę kawusie i lece sie szykować. na 10:30 do kontroli a później do Beti;)
Kurde nie wiem jak sie ubrać a co dopiero Młodą...

katgen najlepiej na cebulke;-)
a jak z ta twoja praca ty jeszcze pracujesz tam...? bo nic nie piszesz tak z ciekawosci pytam:sorry2:

ide sobie jakas coffe zrobic a pozniej ide ze starsza na zakupy jakas kurtale jej kupic na wiosne bo wyrosla z zeszlorocznej
larvunia hehe chetnie ale nie mam czym sie do ciebie dostac:-( no i szczepenia nas dzisiaj czekaja a w czwartek ide z mloda do dentysty bo sie jej dziurka zrobila w zebie:-(

reklama
bbuuuuuuu
no dobra to ja ide tez sie szykowac, troche ogarnac i znowu do gminy i na spacerek do lasu :tak:
wpadne pozniej!

(eee nie czas na zmiane avatara kochana? zima zawiewa od Ciebie ;p)

Do góry