reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
az dziw ze chora nie bylas ja to bym pewnie umierala przez miesiac na kaszel itp:oo2:
hymm ale wiesz ze sex najlepszy na chorobe powaga zobaczysz ze mu przejdzie
moj brat sie smieje ze ja jak te morsy na balkonie polnaga stalam w zimnie heheheheh
no konska dawke lyknelam witamin + na goraczke.... no i nastepnegodnia powtorzylam ;-)

kochana teraz to nei podjde do niego... poszedl spac wlasnie....
nie wiesz ze faceci jak chorzy to prawie umierajacy sa...
musze dwa dni odczekac :sorry2:

marzenko te chwile sa piekne wiem :tak:

dziewczyny!!!! mam pytanko!? po porodzie wratsaly wam sie paznokcie??? u mnie to juz drugi pazur!!! wiecie czym to jst spowodowane??

ja bym tego nie wiazala z porodem....
lamliwosc raczej ale nie wrastanie
kochana moze zle obcinasz je... slyszalam ze ponc z byt glebokie obcinanie, takie mocne zaokraglanie ich powoduje pozniej wrastanie. Nie znam sie dokladnie, ale musisz pilnowac tego, bo pozniej jak tak wrosnie nie bedziesz mogla je sciac i beda ropie itp.... pozniej sa operacje.
ja nie strasze, wystarczy pilnowac ;-)
ale lekarzem nie jestem wiec to tylko moje zdanie ;-)

ja nie spie...
zastanawiam sie czy nie isc spac juz...
wszyscy spia u mnie juz

katgen wiec ja sie w takim razie nie znam...

reklama
Do góry