reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
my dzis tez na spacerku bylismy,pozniej do mamy na obiad ponianczyla dawidka a ja przynajmniej moglam se w spokoju gazete czytac:-D
nas tez deszczyk zlapal ale to nic,nie jestesmy z cukru jak to sie mowi:-D
ogolnie to ja se dzis raczej odpoczywam,ale jutro znow sie zacznie:cool:
no powiem wam ze coraz bardziej mi sie podoba nasze nowe forum:tak:najbardziej to co jest po prawej stronie:-D:tak:
no i lipa proboszcz nie dal nam chrztu a ja jednym slowem mowiac nakablowalam na naszego proboszcza bo bylismy w innym kosciele tym razem i bedzie rozmowa:-D:-Dno i dobrze :-D

mnie tu wkurza, ze nasze suwaczki widac wszystkie... moglo by byc jak kiedys, bo jak ja lubie miec ich duzo to widac wszystkie i takich jak ja bedzie duzo to zanim przebije sie przez te suwaczki to wyjdzie ze 1 post na stronie jest ggggrrrrrr

Bawię się świetnie naprawde. Bardzo tego potrzebowałam.
Co prawda jeszcze nie zdazyłam zatęsknic za meżem ale mam nadzieje ze jeszcze zdaze.

f721abd195..jpg

asienko na samej gorze po lewej stronie ;-)
katgen!!!!! baw sie, baw !!! czas zleci Ci nawet nie bedziesz wiedziec kiedy a jak sie stesknicie za soba z mezem to moze Izulka bedzie miala rodzenstwo heheheheh :-D

Witam wieczorem

My dzis lenilismy sie na całego teraz P. juz pojechał do pracy Nati sie kapie i cos tam spiewa a ja chwilke na necie:-D

Katgen- zła kobieto K. tak samego biednego zostawiłaś;-)

Marzenka- ja tez lubie do mamy jezdzic chociasz pospac moge jak P. nie ma:-D

Ide po szatana mojego bo znow cos zaleje:tak:
dobranoc

reklama
Do góry