reklama
marzenka21
Fanka BB :)
my dzis tez na spacerku bylismy,pozniej do mamy na obiad ponianczyla dawidka a ja przynajmniej moglam se w spokoju gazete czytac
nas tez deszczyk zlapal ale to nic,nie jestesmy z cukru jak to sie mowi
ogolnie to ja se dzis raczej odpoczywam,ale jutro znow sie zacznie
no powiem wam ze coraz bardziej mi sie podoba nasze nowe forumnajbardziej to co jest po prawej stronie
no i lipa proboszcz nie dal nam chrztu a ja jednym slowem mowiac nakablowalam na naszego proboszcza bo bylismy w innym kosciele tym razem i bedzie rozmowano i dobrze
nas tez deszczyk zlapal ale to nic,nie jestesmy z cukru jak to sie mowi
ogolnie to ja se dzis raczej odpoczywam,ale jutro znow sie zacznie
no powiem wam ze coraz bardziej mi sie podoba nasze nowe forumnajbardziej to co jest po prawej stronie
no i lipa proboszcz nie dal nam chrztu a ja jednym slowem mowiac nakablowalam na naszego proboszcza bo bylismy w innym kosciele tym razem i bedzie rozmowano i dobrze
mnie tu wkurza, ze nasze suwaczki widac wszystkie... moglo by byc jak kiedys, bo jak ja lubie miec ich duzo to widac wszystkie i takich jak ja bedzie duzo to zanim przebije sie przez te suwaczki to wyjdzie ze 1 post na stronie jest ggggrrrrrr
asienka.k1
Bawię się świetnie naprawde. Bardzo tego potrzebowałam.
Co prawda jeszcze nie zdazyłam zatęsknic za meżem ale mam nadzieje ze jeszcze zdaze.
Zobacz załącznik 219824
nie zabrałaś męża ? oj Ty niedobra żono ;-)
laski gdzie tu jest wyszukiwarka, bo ja taka ślepa, że nie widzę
A pewnie że nie Jak wakacje to wakacje bo za tydzień idę do pracy!!nie zabrałaś męża ? oj Ty niedobra żono ;-)
A forum mi sie podoba bardzo
asienka.k1
asienko na samej gorze po lewej stronie ;-)
no faktycznie a ja ślepa od rana szukam
Witam wieczorem
My dzis lenilismy sie na całego teraz P. juz pojechał do pracy Nati sie kapie i cos tam spiewa a ja chwilke na necie
Katgen- zła kobieto K. tak samego biednego zostawiłaś;-)
Marzenka- ja tez lubie do mamy jezdzic chociasz pospac moge jak P. nie ma
Ide po szatana mojego bo znow cos zaleje
dobranoc
My dzis lenilismy sie na całego teraz P. juz pojechał do pracy Nati sie kapie i cos tam spiewa a ja chwilke na necie
Katgen- zła kobieto K. tak samego biednego zostawiłaś;-)
Marzenka- ja tez lubie do mamy jezdzic chociasz pospac moge jak P. nie ma
Ide po szatana mojego bo znow cos zaleje
dobranoc
reklama
asienka.k1
Dobranoc laski
Podziel się: