reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Liljan na spacerek z mila checia sie wybiore ;-)moja miala 56cm i 3120 jak sie urodzila wiec mala nie byla.. no u mnie tak sie zlozylo ze akurat w czasie zajec lezalam w szpitalu no ale nic straconego :-) gorzej bedzie z pisaniem pracy licencjackiej ale to moge robic nawet do grudnia, wazne zebym miala wszystkie przedmioty teraz pozaliczane... ja marte tez zaraz ide wykapac... musimy juz ja w lazience kapac bo tak chlapie ze wszystko do okola jest mokre lacznie ze mna :-)

reklama
dobry wieczor:-)
tyle zescie naskrobaly no ale wszytsko przeczytalam:-D
no ja tez dzis mily dzien mialas,az naprawde chce sie zyc:tak:
moj dzis wyjatkowo nie gral na kompie:szok::szok:po 12 juz poszlismy na spacer,obeszlismy cale miasto potem do mamy na herbate i do ksiedza z tym chrztem,no i tak oto tym sposobem wrocilimsy po 17 do domu:szok::szok::szok:ale fajnie bo dawid taki radosny ganial po calym domu,widac bylo ze spiaacy juz ale powera chyba dostal:-D:-D:-Di smigal dalej heeh:-D
kurde ale wam fajnie,wy mieszkacie prawie kolo siebie a ja tu mieszkam sama i tez nie mam znajomych,,szkoda ze zadna z was tu blizej nie mieszka....zaraz tu wiosna i znow bede sama spacerowac

beacia no te chuteczki sie oplaca ale szkoda ze tylko niebieskie,bo one jakos malo nawilzone sa..mam nadzieje ze w pon jeszcze beda moze je kupie,mam troche czasu do namyslu bo czekam na wyplatke:-D:-D:-D
larvunia hehe gapia sie bo zadko co was widza,zawsze tak jest trezba obczaic zeby miec o czym gadac:-D
no ciekawe jak tam sie katgen bawi,pewnie nabombie sie:-D:-Dahh niech sie kobietka wyszaleje a co tam:-)

No to Larvunia dzwoń jakby co;-) Ciekawe jakby Ola z Marcelkiem się razem bawili?:-)
Niuskaa dasz radę z tą pracą , nie taki diabeł straszny:tak::-) Widzę , że Ciebie też tak jak i mnie tylko bezpotrzebnie nastraszyli z tą hipotrofią:evil:
Ok, ja tez mykam moje dziewuchy kłaść spać;-)

Ja właśnie ukąpałam małego,nasmarowałam, tata daje mu butle i mam nadzeję, że mały z niedługo uśnie.

Niśuka-ja też kupiłam z króliczkiem tylko z niebieskie:-).Śliczne są, a różowe widziałam, nawet zastanawiałam się czy dla siostrzenicy nie kupić, ale były tylko 3-6, a ja dopiero do domu pojade za 2-3 m-ce wiec już mogą być za małe.

Lili- też mieszkam w gorzowie dopiero 3 lata:eek:a pochodzę wogóle z innego miasta.

Ja też z chęcią się spotkała, ale nie mam z kim mojego małego ospiarza zostawić:eek:bo M do późna w pracy, ale nic strconego, jak się zrobi cieplej to może gdzieś się spotkamy.

Ostatnia edycja:
Hej Marzenka:-), a Ty gdzie mieszkasz, jeśli można spytać?
Aneteczka, to możemy sobie przybić piątkę, ja też jestem "gorzowską nowicjuszką" a pochodze z Nowej Soli:tak: A co do spotkanka, to nic straconego, wiosna idzie...:-):tak:
No ok idę zbierać małe do spania...

Ostatnia edycja:
witam
Na KTG ok mam jakies tam skurcze ale lekkie i nieregularne wiec nic mi nie poradza.

Natalka z dziadkami dzis cały dzien na spacerku wiec padła w aucie i własnie sie obudziła ale chyba dalej spała bedzie.

Ja byłam na 2 roku w Zielonej jak z Natalka zaszłam i naprawde Uz jest bardzo wyrozumiały i pomocny miło wspominam. A broniłam sie juz w ciazy z Bąblem.

:-D Asieńka, no co Ty, chyba ulice Ci się pomyliły:tak:. Na Żniwnej nie ma żadnego sklepu...a tym bardziej z akcesoriami dla niemowląt:happy::laugh2: A nawet jakby był to i tak nikt by nie miał o nim pojęcia bo to takie totalne zadupie za przeproszeniem jest:-D;-) Może o Żwirową Ci chodziło:confused:

Raczej o Żniwną

Kamil Sandecki
P.T.H Sandecki
Żniwna 41
66-400 Gorzów Wlkp.
NIP: 855-150-21-96
są też na allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

hej laseczki:)
co tu sie staLO?
wszystko jakos inaczej mam niz zawsze,pozmieniali
lili ja jestem ze swiebodzina.
zmykam na sniadanko

reklama
Hey
Nie nadrobiłam stron bo nie dam rady teraz.
Nie nababała sie nie nie nie... ;)
Nie miałam czasu kieliszka podniesc, bo to co chwila trzeba było cos dokroic podac ciepłe itp.

Ale mama zadowolona i to najważniejsze. Dostała aparat cyfrowy....Ale ma fajnie.
Dobra zmykam. dzisiaj chyba pojade do siostry ale raczej nie na noc.

Miłej NIEDZIELI

Do góry