reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny
marzenka myslalam ze tylko ja mam taki nowy widok forum ale widocznie zmienili szate jak dla mnie tamta byla bardziej przejrzysta:tak::tak:
katgen to super ze jestes zadowolona a jeszcze bardziej mamina:tak::-)
milej niedzieli kobity

reklama
Witam
Ja rosołek wczoraj ugotowałam dzis ziemniaki i kotlety:-)
Moj P. i Nati szaleja.
A potem spacerek.

Miłej niedzieli:-):-)

Witam,

Mi się podoba nawy forum, bo przynajmniej liter w słowach mi nie zjada. Nie wiem czemu, ale tO wcześniejsze forum, jak zmieniłam stacjonarny na laptopa to zaczeło mi zjadać litery. Skutek był taki że prwie każde słowo musiałam poprawiać. Czasami z tego powodu to odpuszczałam sobie pisanie, a teraz jest oki:-)
My siedzimy w domu, małemu po mału odpadają strupki, wszytsko ładnie sie goi. Niestety zdrapał dwa na buzi, na nosie pewnie będzie dziura, a na policzku to jeszcze nie wiem.
Kurcze nie wiem co na obiad mam zrobić, bo w sumie gotować za bardzo mi się nie chce.Pewnie cycki z kurcza zrobie , z ziemniakami, a surówkę mam kupną z wczoraj wiec będzie.

czesc
ja jednak nie bylam na spacerku, mlody dorwal karton jakis stary i udaje ze samochodem jezdzi i niechce isc na dwor , wiec sama szybko wyskoczylam z psem.
Teraz siedzimy i grzeszymy heheheh zajadamy kit kata (batoniki- nie mylic z kocia karma hehehe) i ciastka kruche z cukrem ;-) i popijamy kawusia ;-)

juz sie przyzwyczailam do tego wygladu forum - chyba :sorry:

witam sie znowu
do bani ta niedziela, wsumie niby pogoda jest ale cieplo srednio na jeza, dzieciaki daly mi tak popalic dzisiaj ze myslalam ze je udusze na zywca:-D:-D
wczoraj miala plan ze pojde dzisiaj do kosciola i spalil na panewce bo dalej smarkole i jeszcze pokasluje wiec do kosciola to ja sie nie nadaje w takim stanie:eek:

u nas to TV oblezony przez gownazerie wiec zostal mi tylko komp:sorry:
ale widze ze wiekszosc babeczek nie ma to na pewno zajete

reklama
Do góry