reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no to chyba ze spacerku nici,no bo jak tu isc w taka wichure:-D
lili ja tez oszczedzam jak tylko moge,a ogrzewanie tylko wlanczam u dawidka na noc a rano wyl,w sypialni wogule nie mam wlaczonego od chyba 2 tyg,a w kuchni to juz wogule nie mialam odkad sie przyprowadzilismy:-D:-Dno bo po co jak nie jest zimno....

kurde jak jutro bedzie taka pogoda to ja niewiem co to bedzie,bo jutro bedzie taka pani na rynku z firankami za 5zl i juz sie nie moge doczekac zmian w moim domku,bo juz wszytsko mi sie znudzilo:baffled:ale czy pogoda dopisze......
dobrze ze mama mieszka w miescie to najwyzej na te 15 min podrzuce jej a sama skocze na rynek,byle tylko do tego miasta dojsc
i mam nadzieje ze zimy to juz nie bedzie..

reklama
Marzenka ja tam bym na spacer nie wychodzila.chyba ze naprawde musisz.
wiecie co moi sasiedzi maja prad w piwnicy i czasami ciagna przedluzacz do gory i ciagna z piwnicy....moze to to? juz sama nie wiem.w sumie to nie tak czesto.a oni placa chyba sami za ten w piwnicy nie?tzn na pewno maja jaka stala oplate bo cos mowili.musze podpytac innych sasiadow jak im wyszlo...

aska prad w piwnicy jest rozliczany na cala klatke wiec dlaczego masz za kogos placic cos za duzo ci za ten prad wyszlo my placilismy co 2 miesaice po 150 zl i mamy tyle nadplaty ze dopieor terz bedziemy musieli zaplcic w lipcu po 100

mam nadzieje ze niedlugo przetanie wiac bo zeby bylo malo tegowiatru to mi sie jeszcze rano zamek w kurte rozje.... chal ;p i musze wywmienic i poszlam do roboty zapieta tylko na zepy

Ania kurcze wlasnie nie wiem o co chodzi.wiesz tylko ten w piwnicy to oni tez za to placa ilestam miesiecznie.a na rachunku jest napisane w ktorym miesiacu ile JA zuzylam.jest moj numer licznika i i ile kWh poszlo.nie wiem.moze tam zadzwonic...bo kurcze prawie 700 zl niedoplaty i jeszcze 240 zl mam placic co 2 miesiac.2 razy tyle co poprzednio?dola mam normalnie

ale wiecie co z tego co mi ostatnio kumpel mowil to juz nie ma pradu w piwnicach (nawet o tym nie wiedzialam i bylam swiecie przekonana ze dalej jest)
i zeby go miec to trzeba sobie przedluzacz z domu ciagnac, przynajmniej jest tak na naszej ulicy
mi tez podwyzszyli o 20zl wiecej co 2 miesiace -uzasadnienie zeby pozniej miec ewentualnie mniej niedoplaty bo na pewno beda podwzyki

Ciasteczko u mnie w bloku niby dalej mozna.i jeszcze sasiedzi mi o tym mowili ze 1 zrodlo kosztuje chyb 27 zl(zalozenie) i potem co miesiac ilestam placa.
mama bedzie zaraz do enei dzwonic bo ja nic na koncie znowu nie mam.sama mowi ze to jest niemozliwe.
Ania pr wiesz co my mamu liczniki w szafkach na takie klucze stare.ale kto wie moze ktos to rozbroil.nie wiem, najlepsze bedzie jak sie okaze ze naprawde tyle pradu zuzywam.ale nie wierze w to kurcze.musimy dokladnie rachunki z warszawy porownac w kWh a nie w zl bo moze tak prad pozdrozal...
ale jestem zla:(

reklama
ale jakiegos mula zalapalam:crazy:spac mi sie chce,tylko dawid nie chce spac:wściekła/y::wściekła/y:
wskoczylabym pod kolderke
ciekawe ile my bedzie my miec za prad,tego sie boje...
gdzie jestescie?
ja juz od 2 godz sie nudze:baffled:

Do góry