reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jestem jestem:-)
larvunia napewno cos chce:-):-D:-D:-D:-D:-D
ja juz od rana pranie robie kolderka ochraniacz dawidka wywieje dobrze:-D:-Da pozniej idziemy na spacer:-)

katgen i jak tam przygotowania do imprezy?
szkod atylko ze zadna nie mieszka u mnie w miescie:cool::cool::cool::cool:
beti moze jakies spotkanko w nastepnym tygodniu?

witam

Katgen- jak tam... droga pewnie strazna była. dobrej zabawy!!!:-D
Larvunia- my baby to straszne jestesmy a moze chłop ma poprostu dobre dni;-)co by to nie było korzystac trzeba:-D

Ja zaraz na KTG jade. Z Nati KTG miałam 2 razy i do gina co dwa tyg chodziłam a teraz co tydzien KTG i wizyta. Meczace to no ale jak trzeba to trzeba.

jak sie stoi przed blokiem to masz mieszkanie po prawej stronie??
jesli tak to Cie wczoraj w oknie widzialam:-)

w oknie? a co ja w tym oknie robilam?? tak po prawej mam okno...
kurde don pedro normalnie z Ciebie kochana hehehehe

przyjdziesz?? o ktorej? ...tak ok obiadu to ja z psem do lasu pewnie bede szla z rodzinka... wiec moze nas nie byc z 2 godzinki.

jakby co ja w domu jestem, oki ide sprzatac...

Ostatnia edycja:
ja bede dopiero po 18 i nie bede tak pozno zachodzic, szwagierka imieniny ma. w tygodniu moge wpasc ale raczej po południu tak okolo 15

QUOTE=annes;5073381]

Ja zaraz na KTG jade. Z Nati KTG miałam 2 razy i do gina co dwa tyg chodziłam a teraz co tydzien KTG i wizyta. Meczace to no ale jak trzeba to trzeba.[/QUOTE]

moze jakies skurcze wybadaja;-)

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-) Ja tylko w biegu się wpadłam przywitać, bo zaraz jedziemy na podbój supermarketów:-D;-). Jeejj, jaka cudna pogoda, aż człowiek chęci do życia nabiera:-D Miłego dnia kobitki!!!

a ja sie zezloscilam... z samochodem cos sie nam stalo :confused2: moj pojechal go robc :-( i z nowu sama z dzieckiem w domu :-(
no nic zaraz bede zbierac sie na spacer...

N:eek:U:nerd:D:confused2:Z:no:E:szok: SIE OKROPNIE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry