reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ciasteczko, to super, że jest szansa na spotkanko:-) Ja od pn do pt. jestem do do dyspozycji od rana do popołudnia, jak troszkę lepsze warunki pogodowe będą to nie ma problemu bym podjechała, bo w tą ciapę z wózkiem nie cierpię się tłuc:sorry:. A póki co to zapraszam nawet w następnym tygodniu:tak: Jak będziesz miała chęć przyjechać to będzie mi baaardzo miło:-)

hejo marzenka
jak dzien pewnie zlecial szybko;-) a kupilam dziewczynom
ciasto na babeczki- mufinki ze scooby doo naciagnely mnie:-D

lili nie ma problemu tylko ja sie musze najpierw kataru pozbyc co by ci dziewczyn nie zarazic:sorry:
ogolnie mam czas do godz 12 bo poznije mloda z przedszkola trzeba odebrac i starsza ze szkoly przychodzi po 14 no ale jakos sie zgadamy:-)
wozkiem to nie ma co w taka chlape sie tluc caly gorzow moze bedzie niedlugo i cieplej i suszej to nic straconego:tak::-)

Hej Marzenka;-)
Jeejjj, dobra, ja zmykam, bo cały dzień prawie przy kompie siedzę:sorry:, aż mi własne dziecko nawtykało, że nic nie robię innego, tylko patrzę się w komputer cały czas:zawstydzona/y::sorry: Miłego wieczorku, pewnie później jeszcze zerknę:tak::-)

reklama
larvunia to ja sie nie dziwie ze frucio ci tak wczesnie wstaje jak juz spi no ale jak dziecku sie chce spac trudno sie mowi:-)

dobra laseczki uciekam milego wieczoru

Do góry