reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia to ja sie nie dziwie ze frucio ci tak wczesnie wstaje jak juz spi no ale jak dziecku sie chce spac trudno sie mowi:-)

dobra laseczki uciekam milego wieczoru

czy ja wiem czy chce mu sie, juz go tak raczej nauczylam ze po bajce idzie nyny a czesem i wczesniej jak dzis. Ale nie zaluje, mam wieczor dla siebie i robie w tedy co chce ;-) Ze wstawaniem juz sie przyzwyczailam, choc bylo mi ciezko bo ja z nwtury spioch jestem :sorry:

ps. kicha z praca...

reklama
Witam
Ania STO LAT DLA AMELKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przepraszam ze tak pozno i tu ale na telefonie nie mam juz kasy zeby zadzwonic:-(a dzien mialam...wesoly.
przyjechal W i mialo byc fajnie no ale musialo sie cos spierniczyc bo przeciez za dobrze to byc nie moze.wiec pojezdzi;lismy sobie po miescie, polazilismy po sklepach , bylismy cis zjesc a potem ze mna do fryzjera i ..... sie zacial zamek w drzwiach samochodu....:wściekła/y:tzn jego samochodu.ja wchodzilam przez bagaznik do srodka, ale od srodka sie tez nie dalo otworzyc drzwi wiec wchodzilismy i wychodzilismy przez okno:rofl2:teraz samochod jest w naprawie a W juz pojechal znowu do pracy.na szczescie jest "Awaryjny" samochod wiec mial czym.
ja jutro i pojutrze do pracy.jutro o 6 rano musze z malym do mamy pojechac.masakra.bo o 8.30 do pracy.i tam do 21:confused2: i potem nastepny dzien podobnie :eek:
ja juz prawie zdrowa.tzn antybiotyk biore dalej bo do konca musze.no i przy nim nie dziala antykoncepcja hormonalna wiec moze...moze.... cos z tego bedzie:cool::rofl2:mama oczywiscie dzwoni co 5 minut i pyta czy kupilam prezerwatywy:-D:rofl2:

ciasteczko zdrowka!!!idz wreszcie do tego lekarza!!!!
larvunia ja wlasnie sie odmoczylam w wannie:-pale fajnie czasami tak polezec...
Witaj Lili:tak:

no no widze ze spotkanko gorzowianek sie szykuje;-)
lili milo ze wrocilas;-)czesc czesc;-)
larvunio ja tez juz mam czas dla siebie,codzienne tak jest ze dawidek mi zasypia ok 19 za to wstaje tak przed 7,tylko ze dzis cos mu sie poprzestawialo ciezko bylo mu go uspac bo plakal mleka mi nie chcial pic,awanturowal sie to dalam mu zlyzeczki,no ale zlyzeczki tez nie chcial to wkoncu wlaczylam jego bajeczki nodiego i zjadl wszytsko:-D
no ale nie chcial dalej spac wiec go opatulilam w kocyk wzielam do balkonowego by sobie popatrzal na bum bum i zasnal szybciutko:-D:-Dhmmmmmm co mu sie stalo:cool:

ania pr przepraszam ze dopiero teraz alnie mialam kiedy,prawie caly dzien bylam poza domem
takze zycze malutkiej duzo duzo zdrowka przedewszystkim:tak:

zmykam bo nie mam juz sil pisac..

hej hej
My w domku teraz bylismy w pracy u P. potem w sklepie i u tesciow.

Mykam pod prysznic i spac.
dobrej nocy

hej

Ja ostatni raz na basenie byłam chyba z dwa lata temu:confused2:jak jeszcze Małego nie było.

a ja wstyd sie przyznac ale chyba jakies 7 lat temu
a wogole co wy takie drastyczne co?! heheheh nie wolno tak bo adresu nie podam hehehehehe..., chociaz niektore znaja juz ;-)
wczoraj byłam w Twoim bloku i dzisiaj też bede :-p

J
A okolicę mam taką , że jak wyjdę na spacerek to widzę same babcie, lub dziadków z taczką ewentulanie grabkami, zero mam z dziećmi:crazy:eeehh, na takie zadupie mnie wygnało..

kochana, u mnie to nawet dziadka i babci nie spotkasz:zawstydzona/y:

Z ul. Warszawakiej się skręca na Żniwną i tam pełno małych uliczek z domkami jednorodzinnymi jest. Wiesz gdzie mniej więcej?
na zniwnej czasami robie zakupy w sklepie z akcesoriami dla niemowlakow:tak:

:rofl2:mama oczywiscie dzwoni co 5 minut i pyta czy kupilam prezerwatywy:-D:rofl2:

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
asienka dawaj choc na chwile na kawe !!!! nawet niechce slyszec ze nie masz czasu! Ze wczoraj nie zaszlas, niedobra Ty!!! - srodkowa klatka os. pietro :tak: nr 8 drzwi :tak:

jesiuuuu wstac dzis nie moglam cos...
Moj stary chyba cos chce wiecie :dry::rolleyes2: od wczoraj robi wszystko o co go poprosze, bez jekniecia. Zawsze bylo marudzenie itp a wczoraj i dzis nie :eek: Nawet male conieco wcozraj bylo ;-) A dzis z psem wyszedl bez protestowania... lozko po sobie posprzatal, malego rano ubral, normalnie szok :szok: Ale nie zapeszam :sorry: Dzis i jutro ma wolne... mam zamiar milo spedzic ten cas...

MILEGO DNIA MAMUSKI! ... asienka pamietaj o mnie ;-)

...a marzenka gdzie??

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny
dzisiaj jakos lepiej sie czuje mam nadzieje ze juz bedzie ok:-)

larvunia to ci sie szykuje bardzo ciekawy weekend:-D
blond ale sie usmialam jak czytalam o tym aucie:sorry2:, wiem wiem ze wam do smiechu nie bylo ach te auta:dry:

za godzine do przedszkola po podanie i jak bede miec wene i cos tam jeszcze to pojde z dziewczynami na basen

milego dnia i weekendu, nie wiem czy dzisiaj zapuszcze zurawia hehe

Do góry