reklama
LILIann
Majowe mamy'09
Ja na wypad też się bym pisała Wiem co czujesz Larvunia, bo ja sama z małą od rana do godz. 16-17 siedzę I normalnie marzę o kontaktach z ludźmi A okolicę mam taką , że jak wyjdę na spacerek to widzę same babcie, lub dziadków z taczką ewentulanie grabkami, zero mam z dziećmieeehh, na takie zadupie mnie wygnało..
LILIann
Majowe mamy'09
Larvunia, jak wpadnę do pierwszego lepszego sklepu w Krzeszycach i podam Twoje imię i nazwisko, to pewnie każdy bez zastanowienia poda mi namiary do Ciebie, więc strzeż się... A ja też tak wcześnie wstaję, bo starsze dziecię i męża odprawiam do wyjścia więc problemu nie ma;-):-)
eee czy ja wiem czy mnie znaja? ja molo ludzi tu znam choc zdziwilabym sie ile mnie osob zna a ja ich nie hehehe. No w sumie ja tu mieszkac nie zaczelam nawet tylko wprowadzalam sie dopiero i juz glosno o nas bylo Zalalam sasiadow i cale "osoedle" sie zlecialo patrzec co za nowi juz rozrabiaja a ja w 9 miesiacu bylam i kazdy bal sie odezwac hehehehehehe Juz straz byla nawet i chcieli drzwi wywazac... eeehh sie dzialo ;-)
LILIann
Majowe mamy'09
hmm, jakby Ci to opisać... tam gdzie już prawie kończy się gorzów, przy wyjeżdzie na Czechów..Z ul. Warszawakiej się skręca na Żniwną i tam pełno małych uliczek z domkami jednorodzinnymi jest. Wiesz gdzie mniej więcej?
LILIann
Majowe mamy'09
haha, to Ty niezła agentka jesteś I jeszcze się zastanawiasz, czy Cię znają...
reklama
Podziel się: