reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ahaaa:-) Ja też tak w sumie dopiero od początku lutego zaczęłam się udzielać tam, a miałam długą, bo prawie roczną chyba przerwę:tak:Myślałam że już na dobre przestanę się udzielać, ale jakoś tak się związałąm z tamtymi mamuśkami i wróciłam, tym bardziej że miło mi było, bo pytały i pamiętały o mnie przez czas mojej nieobecności:tak::-);-)

reklama
Larvunia, ja też idę sobie kolejną kawkę zaserwować, bo coś się czuję jakby mnie ktoś przez maszynkę do mięsa przekręcił;-)Ale ja to typowy niskociśnieniowieć, więc rzadko tryskam energią:sorry::crazy:

35km od gorzowa ;-) Masz autko? (autobusy nie wiem jak jezdza i wogole czy jezdza?? :sorry:) Raz kiedys mozesz odwiedzic ;-) ZAPRASZAM :-)

Aż wstyd się przyznać, autko mamy, ale prawka nie mam...:zawstydzona/y: we wtorek właśnie idę sie zapisać na kurs, od czwartku zaczynam teorię... jak zdam, to do Ciebie przyjadę:tak: Czyli poczekasz pewnie jeszcze trooochheeee:happy::laugh2:

Liiann ciesze się że wróciłas na bb:-)i zaglądaj często do nas na Gorzów:-)

A larvuni to kiedyś musimy się obie z dziećmi zwalić na kawkę:-ptak żeby ją zastać w papilotach:-p:-D

hehehehehhe, no nie wiem czy zastaniecie w papilotach, bo ja wstaje razem z mlodym ok 6.00- 7.00 ;-):-D No ale nie mam nic przeciwko, ja TESKNIE za odwiedzinami :tak: Straszna jest ta monotonnia :confused2: No ale lata w pizamce do ok 10.00 hehehe chyba ze z psem wychodze to nie ;p

Jak bedzie lato to musimy sie skrzyknac wszystkie na jakis wypad jak kiedys co laski ?? :rolleyes:

reklama
Do góry