reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc dziewczyny

Wszystkiego naj naj dla Amelki:-)
ania to chyba czesta przypadlosc facetow:tak:
annes to jeszcze troszke dasz rade, dzielna z ciebie kobita:-):-)

a ja to mialam dzisiaj noc, usnac nie moglam jak chyba usnelam to byla 1 w nocy a za chwile mloda do nas przyszla ze ja brzuch boli polezala chwile i zwymiotowala,
cos jej zaszkodzilo a za nim ja usnelam ot byla 2 w nocy a pobudka po 6 :eek:

ja na obiad pizze robie bo dzieciakom obiecalam

reklama
:-) Dziękuję za miłe przyjęcie ;-) Ehh, ja już nie wiem sama co tu gotować, bo moja młodsza córa to alergiczka (min. ma nietolerancję mleka krowiego), i wczoraj właśnie pani alergolog zarządziła bezwzględną bezmleczną dietę dla niej. No i szczena mi opadła, jak zobaczyłam tą tabelę co mała może jeść , a czego nie...mleko jest prawie we wszystkim:szok::sorry:A w szczególności w tym co ona najbardziej lubi.:-( I mam zagrychę , bo nawet jakbym dla niej specjalnie gotowała co innego, to i tak się będzie darła że chce to co my jeść...:confused2: No nic damy radę;-)

Siema laski
Lilian -witam Cie serdecznie
100lat Amelko
Ja na obiad ma to co Beacia :-p
Ciasteczko ale Wam te choróbska dokuczaja
Larvunia ja mam pomysł TY idz w moja strone a ja w Twoja :-D:-D:-D
Uciekam włochy suszyc
A zapomniałam sie pochwalic ze byłma na ,,spray tan''i od razu mi sie humor poprawił o 100%

ja juz po spacerku :tak: pies do prania, synek do spania hehehe, nie no musze cos jesc zrobic najpierw, ale pies juz wykapany, ale bloto w tym lesie przy fabryce u nas :wściekła/y:

tez robie nalesniki :-D:-D:-D

lili no nareszcie ;-)
Wiesz moj brat byl kiedys alergikiem byl na diecie bezglutenowo- bezmlecznej. Dal rade chlopak, teraz ma 25 lat prawie i jada wszystko, wiec moze i twojej niuni minie :tak: Kwestia czasu :tak: no ale wspolczuje i tak :-(

befatka ales dowciapna :ninja2: z tym "idz do mnie" :sorry:
wlasnie a co to "spray tan"?? :eek:

reklama
Larvunia-opalanie natryskowe albo jakos tak
My siedzimy dzis w domu młoda wcina owoce i tanczy z telewizorem haha.W sensie z dzieciaki z programu mini C:-D:-D

Do góry