reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
To ja odrazu podziekuje wszystkim ciotka za zyczonka w imieniu Amelki:*

A ja nie wiem co dzis na obiad pewnie znow danie na winie;p bo Mojod tygodnia ma cos zrobic zanim pojdzie na 2 zmiane i zawsze jakos nie ma czasu zeby ugotowac ale do jedzenia jak wroci to kur pieerwszy juz mnie to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i mam maxa na niego;p

bbuuu.. szkoda.
Dobra my tez sie szykujemy na spacerek...
do pozniej laski ;-)

lili kobito CZESC :-D
zapraszam do rozmowy tutaj ;-)
qpe lat :tak:

Ostatnia edycja:
jak mam sie nie :wściekła/y: jak noramalnie mnei trafia zebym to ja jeszcze w domu siedziala to bym mogla codzien obiad zrobic a tak on siedzi do poludnia to powinn byc juz ugotowane, posprztaane kurr ci faceci no my mamy na wszystko miec czas na zakupy gotowanioe a oni na nic nie maja czasu ( czytaj moj). Wczoraj tez mnie :wściekła/y:mowie idz rano po zakupy a on ze neio moze bo dziecka przeciez pilnuje nosz kurr a potem ja z dzieckiem i tak musze isc po zakupy i ja to musze umiec zorganizowac przepraszam ze was tu mecze ale mnie juz trafia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no szkoda szkoda ale to kawł drogi kochana a zwłaszcza ze tam wieje jak bedzie cieplej to na pewno sie wybiore ale teraz ta pogada nijaka raz ciepło raz zimno:crazy:

ale nazekasz, kazda wymowka jest dobra heheheh a pogoda to juz wogole :-p pozniej bedzie z nowu za goraco :-p:-p:-p hehhehehe zartuje ;-)

dobra zbieram sie paaaaaaaaaaaa

100 lat dla Amelki:-D:-D

Wczoraj gadałam z sąsiadka i jej mały 4400:szok: a ona szczuplutka jak nie wiem i sama rodziła:szok::szok:

Pr- tak to z facetami jest. choc ja jak na zajecia jezdziłam to od 8 do 20 A moj P. posprzatał, objad zrobił i dzieckiem sie zajol wiec ja nie nazekam

Ja na objad nalesniki mam bo moj maz sobie zazyczył:tak:

lili kobito CZESC :-D
zapraszam do rozmowy tutaj ;-)
qpe lat :tak:

Noo dooobraaa... przyznaję się bez bicia, podczytuję Was systematycznie, ale nie potrafię się jakoś "wbić" i przemóc, by coś napisać...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry: Udzielałam się tu ostatnio jakiś rok temu z hakiem, i z obecnego "składu" znam chyba tylko Larvunie i Magdamir... No w sumie resztę Was też znam z "podczytywania":-p;-):-) Więc oficjalnie się witam : CZEŚĆ MAMUŚKI!!:-D;-) W miarę możliwości będę conieco Wam tu bazgrać, jeśli pozwolicie,oczywiście;-):-)

reklama
Do góry