reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Kaya miała tak:
pierwszy dzien po prawie cały przespała nastepne 1,5dnia nie chciała chodzic tylko raczkowała a wczesniej juz pieknie chodziła.
póniej wszystko git moze troche niespokojna była i sie w nocy zrywała
ale czesto tak ma
dokładnie tydzien po pojawiła sie gorączka i lekka wysypka na karczku ,pleckach i brzuszku.Po 3 dniach juz wszystko było git

Ostatnia edycja:
reklama
czesc laski:-)
kurde nie starszcie mnie ta szczepionka:szok:ona dopiero przed nami,
moj tez niespokojny,wkurza sie i wyrywa jak mu na cos nie pozwalam....staram sie byc spokojna bo juz nie raz nerwy mnie braly i mialam ochote go zlac,ale pije melise i biore walerin i jest ok,z tego co zauwazylam kiedy byl czas ze krzyczalam na niego to on tym samym sie mi odwdzieczal dlatego staram sie jak tylko moge,bo wiadomo dzieco czuje wszystko:-(

hehe moj juz chodzenie ma w jednym paluszku:-Dz moim to sie smiejemy ze nagina jak szalony:-D:-Da i wyszla nam 2 lewa:-D:-D

annes widze ze cos sie juz kreci:-Dtrzymaj sie kochaniutka.
czy ktos wie co o jezyka?teraz jakos cypus roczek bedzie mial:eek::-)

marzenka nie martw sie na zapas chociaz z drugiej strony bedziesz wiedziec ze to nie wina dziecka tylko szczepionki i pomyslec ze faszeruja tym dzieci:-(

a mloda daje mi sie dzisiaj we znaki:-( moze ta pogoda tez i dzieci dobija:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no Fruciu spi..., moj wroci pozno, wiec moze kapiel relaksujaca sobie zrobie... Strasznie sie dzis wynudzilam :confused2: Przez weekend nas nie bylo i nie mial kto nabrudzic wiec sprzatania nie bylo za duzo :sorry:

ktoras wie co dzis ciekawego w tv bedzie?

ciasteczko kazdemu dzieci daja w kosc ;p Moj dzis byl grzeczny :)

hej
Co do tej szczepionki to tez sie nia martiłam czytałam ze nawet isnieja podejzenia ze ma cos wspolnego z autyzmem. Naszczęscie Natalka przeszła bezproblemowo.

Pr- tak z Nati podobne tylko ona w 41 tyg sie urodziła a wazyla 2950 a to juz wazy 3000 ponad dlatego tak mnie uciska z kazdej strony.
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Wiem ze mnie za to wyklniecie ale dla mnie caza to meczrnia. Najpierw mdłosci i sennosc potem zgaga, puchnace nogi, wymioty, bezsennosc nocna i omdlenia oraz zmeczenie.:zawstydzona/y: Zazdroszcze kobieta co sie super czuja bo moga sie cieszyc swom stanem:-(

Dobrej nocy kobietki papp

annes kobito ja bylam szczesliwa z ciazy do 8 miesiaca :-D W 9 juz tylko nazekalam i chodzilam specjalnie na 3 pietro caly czas z psem na dwor wychodzilam co by urodzic juz :-D Tez strasznie puchlam. Kostek na nogach nie mialam juz w polowie ciazy. Jak urodzilam to jak reka odjol ;-) Kazda pod koniec ma juz dosc wiec loozik ;-)

Anes kochana jeszcze tylko tydzien max 2 i bedzie po wszystkim.
Ja w ciazy nie puchłam wcale dopiero przy porodzie po epiduralu smialismy sie z J ze mam paluszki jak prosiaczki:-D:-DAle za to miałam okropną zgage od dnia poczecia chyba i czesto wolałam wywołac sobie wymioty niz sie tak męczyc no i w ostatnim miesiacu młoda sie strasznie rozpychała .Oczywiscie pomijam humorki zwiazane z hormonami chyba to najbardziej dało mi w kosc.
Ehm o tym autyzmie nie chciałam pisac zeby lasek nie straszyc :confused2:No i tak na przyszłosc laski starajcie odwlec to szczepienie o kilka miesiecy i upewnijcie ze dzieci sa całkowicie zdrowe jak pójdziecie je szczepic.Ta szczepionka naprawde bardzo ociąza organizm maluszków.To tylko moja rada zrobicie jak uwazacie.

Marzenka dołączma sie do prosby Larvuni dawaj foty i to juz.

Ostatnia edycja:
larvunia nie kazda
przy pierwszej ciazy mialam tak ze mialam isc zdawac egzamin na studiach ale poszlam rodzic:-D bylam w swietnej formie ale juz na sali niezbyt
a przy drugiej nie mialam jakis strasznych boli wiec do szpitala trafilam jak mialam juz 8 cm
ale fakt strasznie duzo chodzilam no tez mi cos tam kostki popuchly ale nie az tak wsumie obie ciaze przeszlam ok poza wymiotami przez 2 miesiace w pierwszej

reklama
oj ja kazda jaka spotkalam to w 9 mies miala juz dosc heheheheh... no jestes ciacho pierwsza :-D:-D:-D

befatka mam focha na gg sie nie odzywasz ostatnio do mnie :-p:rofl2:

Do góry