reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oby.

Nigdzie tej cholernej poduszki w tym rozmiarze znaleźć nie mogę a w okolicy jest tylko 5 punktów, które mają podpisaną umowy z NFZ.
W Sulęcinie może na poniedziałek babka mi załatwi.

reklama
asienka- nie pomoge Ci bo pojecia nie mam gdzie taka poduszke mozna kupic.

A ja jutro biore sie za pranie i prasowanie małych ciuszkow. i zaczynam sie pakowac do szpitala.

A gdzie Wy jestescie??

ja jestem. Asieńka w M-czu jest sklep ze sprzetem może tam bedzie??
edit: tu jest z allegro wyszukane http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=poduszka+frejki

edit: 24 kwietnia moi rodzice maja 50rocznice ślubu i robią w lokalu. szukam sukienki.
Jak bym w takiej wyglądała?
http://moda.allegro.pl/item901364742_piekna_suknia_elena_z_trenem_rozm_xl_purpura.html

kolejny edit: tu zrobilam liste, które Wam sie podobają?
http://moda.allegro.pl/5469_suknie_...a_enum[55]=6&a_enum[60]=all&change_attr=Pokaż

Ostatnia edycja:
ja jestem. Asieńka w M-czu jest sklep ze sprzetem może tam bedzie??
edit: tu jest z allegro wyszukane poduszka frejki na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

tylko, że jak kupie na allegro to mi odpada dofinansowanie z NFZ
a NFZ zwraca 70% ceny.
A w sklepach frejki są tylko nie w tym rozmiarze co trzeba. Na allegro też tylko jedna w tym rozm widziałam 71 zł z wysyłką. jak kupie w sklepie, który ma umowę z NFZ to zapłacę za nią ok 15 zł

Jeśli chodzi o tę sukienkę z trenem to ja bałabym się, że się w nią zaplącze i wywinę orła:confused2::confused2:

Ostatnia edycja:
Katgen jak dla mnie to 2,12,14,22
BLOND - CZEKAMY NO!!!
Moje ADHD zaraz mnie wykonczy mam maxa od wczoraj jest straszna i ciągle mnie bije albo szczypie.Nie wytrzymałam i dostała klapsa juz 2 razy od wczoraj ale smieje mi sie w twarz.Jak próbuje cos do niej mówic wytłumaczyc to mi wali z plaskacza wrrr.Ide po melise i kąpac monstera
Asienka bedzie dobrze zobaczysz

Ostatnia edycja:
Katgen- ja bym sie bała kupic na allegro sukienke bo to jednak trzeba przymierzyc.

Befatka- wszysty mowia ze do taty jest podobna...

no własnie co z ta blond_25 niech ktos kto wie napisze moze na priv

Befatka- moja tak samo leje tate bo to dla niej zabawa i jak on jej mowi i tłumaczy ze nie wolno to sie smieje dopiero jak ja jej powiem to jakos sie uspokaja i wielka obraza na mnie ze jej przeszkadzam w zabawie z tata.

Ostatnia edycja:
reklama
Blond- ok. Ucałuj Rafałka. Ania pisała ze juz nie bedzie mosial patrunkow miec super!!

A moja mała padla godzine temu. jestem pod wrazeniem. Boze jak ten bąbel w brzuchu mnie cisnie za pierwszym razem tak nie mialam normalnie chodzic czasem nie moge:tak:

Do góry