reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aneteczka te spodnie i bluze to ja pamietam ale kurcze Ciebie nie bardzo hihi :):):)
Katgen Rafalek juz na brodzie prawie nic nie ma.w szoku jestem bo juz nawet strupka nie ma.z brzucha juz krew nie leci.gladnkie i rozowe sie zrobilo.jutro po poludniu jedziemy na kontrole znowu.i chyba do zlobka sie przejade bo niby odszkodowanie dostaniemy a wole szyciej zalatwiac to bo i tak pewnie dlugo bede czekac potem.
i ciekawe kiedy mlody bedzie mogl pojsc do zlobka bo w piatek musze byc w racy a watpie zeby mi pozwolili juz go dac.a zal mi na caly dzien do niani bo wtey tez caly dzien pracuje za darmo:(

reklama
o kurcze to super wieści!! Bardzo sie ciesze że juz tak ladnie sie goi. Młoda skóra, szybko się goi!! Niedługo nie zostanie śladu!!

A w piątek moze mama?

blond- dobrze, ze sie goi:-)i najważniejsze ze juz z buziaka zeszo. W piaek to ja bym na Twoim miejscu na opiekę poszła, wiem ze moze tak głupio, bo niedawno zaczełas prce, ale w takiej sytuacji powinni zrozumiec

katgen- biedna, widać na zdjeciu ze nie bardzo jej sie podoba, ale pewnie juz za rok jej przejdzie:-)

Heya
Katgen -biedna Izolda.Ale nie przejmuj sie u nas w tamtym roku było to samo choc sniegu miałysmy 3 dni;-)to młoda tylko przez okno lubiła patrzec albo na raczkach u mamusi.Za to w tym roku jest zachwycona.Do domu nie mogłam jej pogonic tarzała sie i na czworaka smigała ugniatajac rączką śnieg .Smiała sie przy tym w głos:-D:-D:-D
Jak tam samopoczucie itd?
Blond super ze mały tak szybciutko dochodzi do siebie
A miałam Wam pisac bylismy w koncu w kinie i na pizzy.Było bardzo miło.Przypomniały nam sie stare dobre czasy haha.W sumie nie było nas prawie 5 h.Kajtek wymęczył wujka i ciocie haha.Miła spac bo specjalnie ja przetrzymałam cały dzien bez drzemki a ta pospała godzinke a jak ja chcieli do sypialni przeniasc to sie obudziła i krzyczała ,,mama noł''W sensie ze mamy brak i pospane było.Wiec zamiast nianie oglądac film i sie ściskac na kanapie walczyli z małym potworkiem.
Z filmu blismy bardzo zadowoleni.(avatar)Oglądałam go juz wczesniej na kompie i powiem Wam ze róznica miedzy kinem z okularkami jest zajebista.Wiec filmy 3D tylko w kinach
To tyle na dzis
Buziole laski

jestem jestem befatko...
fajnie ze w kinie byliscie i milo spedziliscie dzionek, a cioci i wujowi nic nie bylo na pewno, wiec loozik kochana.
katgen oj mala sie przyzwyczai jeszcze i zejsc nie bedzie chciala ze sniegu, daj jej czasu... Moj w te wakacje co byly to mial manie z nowu ze jak upadl to rece wyciagal przed siebie zeby tylko ich nie wybrudzic reagowal tak na piasek, trawe i na poczatku na snieg. Na szczescie mu przeszlo.

dzien dobry:-)
kasiu dawid jescze nie chodzi sam,ale jak chwyci sie go za rece to prawie biednie:-D:-D
mysle ze jak bedzie mial 11 miesiecy to juz bedzie:-D
zmykam myc gary
robota czeka po weekendzie:-D

helol laski dzisiaj rano mialam kryzys jkak wypilam kawe myslalam ze padne serce mi tak walilo ze puls chyba ze 150 mialam ale juz przeszlo :p no i dzis dzien 8 i 5 kilo mniej sialalala :):)

katgen- tryzmam sie rygorystycznie tgo co w rosp[isce myslalam ze wczorajszy dzien o 1 herbacie i 1 piersi z kurczaka no i hektolitrach wody bedzie nie do zniesienia ale dalam rade :) jeszcze tylko 7 dni:) juz czuje ze bluzki robia sie luzniejdze i spodnie opadaja no i dzieki cwiczeniom oponka sie zmniejdza :D:D:D:D:D jeszcze troche i dojde do mojej wymazonej wagi bo teraz juz waze tyle co przed ciaza :D:D:D:D a musze jeszcze zrzucic z 5 kilo zeby wygladac jak kiedys kiedy bylam njachudsza w swoim zyciu;p;p bo ja od zawsze mam problemy z waga :)

a wy gdzie?

Ostatnia edycja:
reklama
hej
My dzis wkoncu wyspane. Natalce zabek idzie i dostała na noc viburcol i nurofen i o 6 przyczłapała sie do nas do lozka:-D byłam przeszczesliwa bo tak to cala noc wyła. I spałysmy do 9 tylko P. wstawał o 7 do pracy.

Katgen- dzieki bardzo ale naprawde wygladam w ciazy nienajciekawiej:-D A Izulka jest przesliczna P. jak wsiedlismy do auta sie nia zachwycal. A ta jej karnacja pozazdroscic. Szkoda tylko ze tak szyko mosielismy jechac. Juz w domu sie o to pokłucilismy eeeee szkoda gadac ostatnio tesciow mam w domu czesto zbyt czesto a jak mieszkalam 3 lata w mczu to byli 3 razy.

Pr- 3 mam kciuki. Ja byłam na zeźnickej diecie przed ciaza schudłam 5 kg a teraz przytyłam 20 heheheh
Blond- super ze Rafałek wraca do zdrowia buziaczki dla biedaczka.

A my czekamy na P. bo znow gina mam tera co tydzien :-D

Do góry