reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Aska ja ci dam pierogi o dzisiaj miala byc dieta;p;p;;p

befatka- nie no pewnie zajsc nie zajde ihih musze sie troche pocieszyc z wagi;p
a jak skoncze ta to mysle o kapuscianej diecie ;p;p;p

no z dieta nie poszlo dzxisiaj :)nie stac mnie na nia.musze czekac do wyplaty a narazie jem to co mam.
Marzenka ja mam kiosk pod blokiem wiec 2 minuty i jestem, albo smieci wyrzucic to przeciez tez go nie zabiore :)

hey ja zyje...od rana nie mialam neta.
trzymajcie plis kciuki...jutro powiem o co chodzi. tylko mocno!!

hej ho hej ho do lasu by sie szlo....:-D
witojcie wieczornie:-D

wiecie co ale sie wkurzylam bo pojechalismy do lidl pewnie wiecie ze jest tydzien maluszka, i mnieka nan nie bylo ani jednego opakowania:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
pamki kupilam pamersa za 39zl gratis chusteczki,boze swiety juz nie pamietam kiedy mialam orginal pampersow:confused:

bylismy jeszcze na godzinnym spacerku:tak:pogoda sliczna zwlaszcza jak swiecilo sloneczko:-):-)
kasiu co to za tajemnica!!czyzby rozmowa w sprawie pracy?

reklama
Do góry