reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tez dzis wyspana:-D
dawida przetrzymalam do 19-30 i dopiero pobudke mialam o 3-30:-Dwiec jak dla mnie rewelka:-D:-D
czy ktoras sie dzis wybiera na spacer?
my chyba idziemy tu kolo domu:-)

reklama
jak nie bedzie sniegu to my tez Asie z Rafalkiem wyciagniemy gdzies na maraton wokol blokow tam gdzie poodsniezane no chyba ze Asia dzis do pracy idzie :(

Dziendoberek
Pr no to super.Ale jestes zawzieta baka.Jestem pewna ze zaraz w ciąze zajdziesz hihi.
Asienka nie martw sie jestem pewna ze bedzie poprawa.3mam kciuki
Anes -dawaj jakies fotki z brzuszkiem
Ide do dziecia bo sie serkiem cała wysmarowała

a moj teraz wrzeszczy w lozeczku,oczywiscie wymusza:-D:-Dchce spac ale z butelka w buzi,oj nie nie na to to ja mu nie pozwole,u mnie sloneczko wyszlo,moze jak wstanie to pojdziemy na spacer jak nie bedzie padac,ooooo cisza:-Dciekawe czy zasnal:-D

jak nie bedzie sniegu to my tez Asie z Rafalkiem wyciagniemy gdzies na maraton wokol blokow tam gdzie poodsniezane no chyba ze Asia dzis do pracy idzie :(
hej ho
Ania dzisiaj nie ide do pracy tylko do lekarza miedzy 15.30 a 17 jedziemy z malym.a potem oczywiscie spacerek z WAmi.babcia tesciowa znowu dowiozla cos dla Amelki a jeszcze poprzednie nie odebrane.szaleje normalnie ta babcia:-Daha i plyta dla Pawla tez juznagrana lezy i czeka.
MArzenka to jeszcze CI sieDAwidek w nocy budzi?to zabki czy to tak zawsze?
Rafalek spi wiec wyskoczylam do kiosku po chleb.na obiad nie wiem co.albo leczo pieczarkowe ze sloika albo pierogi ulepie.zobaczymy co sie uda zrobic.
do tego goooraprasowania i wogole miodzio :)a malemu dzisiaj ktos motorek w dupe chyba wsadzil bo lata jak...hmmm poparzony:baffled::sorry2:

asiu on mi sie tak zawsze budzi bo na mleko,
dzis wyjatkowo dopiero o 3-30 a przewaznie zawsze tak jest ze budzi sie ok 23-24 chce pic a o 2 jesc wiec jak dla mnie dzis jedna pobudke mialam wiec super,
hmmmm isc na ten spacer czy nie:confused::confused:niewiem czy mi sie chce dawida ubierac i rozbierac,bo bylismy pol godz na balkonie a pozniej na zakupy jedziemy do lidl wiec czy ja wiem,ale zdrugiej strony osttanio malo bywal na potwietrzu wiec moze to wykozystac,
ahhhhhhhhh ale baba ma dylemat:-Dsmiechu warte:-D:-D
asiu a ty nie boisz sie tak wychodzic z domu jak maly spi?ja tez pod domem mam kiosk z pieczywem ale zawsze sie boje isc,wiecie jak to bywa:tak:
asienka smiesznie mala wygladala:-D

reklama
Do góry