reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Katgen masakra!!!!:no:
Marzenka wielkie gratki dla Dawidka;-)
Ja jestem juz po pracy.Wczoraj byla u nas tesciowa z synowa.poszlysmy sobie na spacer z malymi do apteki i na poczte.a dzisiaj rano zaspalam i o 9 rano obudzil mnie sms od tej dziewczyny ze szpitala.a ja na 10 do pracy:baffled:maly niewykapany, opatrunek nieruszony, niespakowany, ja tak samo.ale jakos sie wyrobilam,zmienilam ten opatrunek( maly nawet nie pisnal :tak:) pluskal sie w wannie jakby tego wogole nie mial.bez zandych przeciwbolowych lekow dal rade.i mama go zabralaa ja mam wolny weekend w sumie ( nie liczac pracy) bo siedze sama , bo maly u mamy a Wojtek w pracy:-(jeszcze sie dzisiaj pomylilam o 10 zl przy kasie i musialam oddac.szlag by to trafil:-(
aha Dziekuje Wam ponownie za kolejne prezenty dla Rafalka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
juz Wam mowilam ze jestescie kochane???:-p:zawstydzona/y:

ooo a to były jeszcze jakieś prezenty??
Ja nic nie wiem;)
Moja własnie usnela a K. poszedł po piwko....ciekawe co to dzisiaj bedzie. czy wkońcu mnie przeprosi czy nie ;p

WItam

Marzenka- gratulacje dla Dawidka:-)

Blond- dobrze, że już jesteście w domku:tak:i ze mały tak dzielnie znosi zmiany opatrunku:blink:biedula juz i tak sporo sie na cierpiał. Fajne masz, ze możesz na weekend mamie małego podrzucić.

My dziś cały dzień walczyliśy z małym, wydaje mi sie ze ząbek mu idzie i dlatego taki niegrzeczny:baffled:poprostu krzyk cały dzień, spać nie chciał, bawić sie też nie, na rączkach chwila cizy poczym też płacz:dry:myślałam ze głowa mi pęknie. Dobrze, ze teraz juz zasnał, choc jeszcze od czasu o czasu popłakuje:confused:
Katar jeszcze ma, nie wiem iedymu ustąpi:zawstydzona/y:to już 3 tygodnie mineło, a nie mam poprawy.
Dziś skusiłam się i upiekłam karpatkę, wyszła dobra, tylko ze ciasto nie urosło:sorry2:następnym razem francuzkie kupię i z niego zrobie, pewnie lepiej wyjdzie.
Macie może jakis prosty przepis na tort????tyklo nie czekoladowy..............bo nie lubmy. M ma wkrótce urodziny i chciałbym zrobić, tylko dobra w tym nie jestem:nerd:niestety.

aneteczka dziwne ze tak dlugo trzyma katar ale wiem z doswiadczenia ze tak bywa, ja sama nieraz mam po 2-3 tyg katar a moja mlodsza dostaje nieraz kataru jak jest na cos uczulona taka reakcja alergiczna
ale nie wiem co moze byc u was:-( duzo zdrowka:-):tak:

A tort to wiesz ciemny biszkopt nasaczony wisniowka albo takim kompotem z wisni i przelozony bita smietana ze smietanfiksami badz z wisniowa galaretka
a wierzch ozdobiony tarta czekolada ale nie koniecznie mleczna moze byc i biala:-):-)

My dziś cały dzień walczyliśy z małym, wydaje mi sie ze ząbek mu idzie i dlatego taki niegrzeczny:baffled:poprostu krzyk cały dzień, spać nie chciał, bawić sie też nie, na rączkach chwila cizy poczym też płacz:dry:myślałam ze głowa mi pęknie.

Moja Natalka ma dzisiaj podobnie i jeszcze :no: śpi!!!!
Jak w dzień w sumie spała godzinę to dobrze. Czekam aż uśnie, bo chce się wykąpać. Teraz leży cicho ale pewnie jak tylko wejdę do wanny to zrobi alarm na cały dom. W ogóle od 3 dni przy wyciąganiu z wody tak strasznie płacze, że jak dzisiaj kończyłam ją ubierać to cała spocona byłam z nerwów.

witam
Gratulacje dla Dawidka!!
Niech Rafałek wraca do zdrowia!!

my dzis moze pospimy bo Nati ostatnio nie sypia dobrze ale widze ze padła.

asienka- miłej kpieli:tak:

dzien dobry mamuski:-)
aneteczka to rzeczywiscie dlugo trzyma katarek...
oj piekna to napewno zabki wychodza,hehe dobrze cie rozumiem juz nie raz przez to przechodzilam:-D:-D
poki co u nas cisza moze przed burza:confused:oby nie
co do torta to ja tez mysle zeby zrobic na roczek,i zrobie taki jaki umiem i sprawdzony :-)kupie gotowy biszkopt na to krem np kapratka,biszkopt karmel,na wierzch bita smietana i posypie starta czekolada i na okolo tez a moze lepsze migdaly?bedzie ciekawszy:confused:ciasteczko co ty na to?
annes jak tam malenstwo w brzuszku?
niuska hehe jak ja pamietam czasy jak dawid robil takie akcje przy kapieli,ojej masakra to byla zawsze byla wlaczona suszarka aon i tak okropnie plakal a ja cala mokra ze strachu:-D

wczoraj mialam dawida przetrzymac do 20 godz ale biedak nie dal rady chodzil i marudzil,wiec w koncu go wykapalam dalam butle i chwila moment i juz spal:-D
i teraz juz wiem czemu mi tak sie wczesniej budzil,wczoraj w ciagu dnia spal tylko godz i dlatego,im mniej spi w dzien tym dluzej spi w nocy,no i jeszcze spi slodko atu juz zaraz 7-30:-D
dziekujemu za gratki;-)
wstawac!!!

reklama
Do góry