reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenko ale ja z natury spioch jestem :sorry2: Wstaje bo mlody juz buszuje i ciagle cos wola, a to pic, a to am am a to si si... ciagle cos :sorry2:

co do tych zdjec na tort to ja nigdy tego live nie widzialam ale slyszalam ;-)

reklama
a mi sie tak chce spac i leb mnie boli ze masakra az ide i sie zataczam ehh chyba jednak lekko odstapie od tej diety i wypije ta kawe ktorej dzis mialao nie byc chyba ze sie poloze troche jak wroce

Siema laski
PR pewnie jestes uzalezniona od kofeiny tak jak ja :-(Jak nie wypije kawy do 12 to tak mnie łeb napierdziela przez cały dzien ze masakra nie moge sie na niczym skupic i juz wtedy wypicie kawy nawet nie pomaga biore silnego tabsa i ide spac.
Podziwiam Cie kobieto ze dajesz rade na kopenhadzkiej moje kumpelki mdlały.3mam kciuki za powodzenie diety.
Blond&Rafi -Witamy w domu :-D:-D:-D:-D

Szkoda mi dzis mojej córci juz ponad tydzien siedzimy w domu bo ja jestem chora.Biedactwo nie dosc ze ja energia rozpiera i staje sie przez to upierdliwa to własnie wyjeła czpke i szalik ubrała sie i pokazuje ze idzie papa.Przyniosła mi moje buty i pokazuje ze chce isc.Normalnie serce mi sie kraja
OK mykam miłego dnia laski

Witam
My dzisiaj bylismy z malym na zmianie patrunku w szpitalu i uczyli mnie jak to robic....jezus maria tyle powiem:szok:widzialam pierwszy raz ta rane w calosci od wypadku.chyba spac nie bede.w szpitalu 4 pielegniarki go trzymaly zeby to jakos zrobic a ja mam to sama robic i modlic sie zeby sie nie ruszal chyba:-(jutro rano mam go wykapac i zrobic opatrunek i jedzie do mojej mamy na weekend bo ja musze do pracy.
ze zlobka dzownili juz 2 razy i pytaja sie o Rafalka.milo bardzo nam ze obcy ludzie sie martwia o niego...:tak:
maly rozrabia a ja piore i piore.
W jedzie dzisiaj do pracy, byl caly tydzien w domu(szkoda ze nas nie bylo za bardzo:dry:)
moze dzisiaj w koncu RAfalek sie spotka ze swoja dziewczyna o ile bedzie im sie chcialo wpasc do nas:-p

hej dziewczyny
no ale jestem happy udalo sie nam cos zalatwic wsumie odzyskac cos:-):-)

blond kochana wspolczuje ci takich przezyc, ale najwazniejsze ze juz w domku:-)

a tu co dzieciaki choruja ze o syropkach mowicie...?
Moja mloda to chetnie jakies dobre syropki tabletki na gardlo, czasem sie smieje ze to maly lekoman

Pr byałam z młoda w ogrodzie na 30 min nie mogłam odmówic tej słodkiej mordce a pózniej obie przyciełysmy komara;-)
Ide sie połozyc bo mi sie w dynce kreci dobrze ze mam juz obiad zrobiony

Ostatnia edycja:
Dobrej Nocy Wam Babeczki!
(a tak OT czemu ty zadnego facia nie ma?? )
Ja..jakos mam gorsze dni;( i nie mam weny do pisania

reklama
witam z rana
no ja pierwsza jak nigdy:-)
Blond jak tam ci idzie z tymi opatrunkami itp? Byla u was mala narzeczonaw gosciach??

Befatka wspolczuje ci kochana gardla i ze ciagle w domu:-( ja to jak mnie nieraz boli gardlo to jem lody ale nie doradzam bo moze byc gorzej

A ja wczoraj robilam za nianie:-D:-D:-D
mam kolezanke, ktora urodzila i nie ma pomocy:-:)-( a wiadomo ze przy dziecku ciezko, wczoraj kolo 22 wieczorem poszlam mala usypiac babla
bo ona byla tak zajechana ze nie kontaktowala,
odzwyczailam sie od takich maluchow powiem bylam ciut przerazona
ale dalam sobie jakos rade:cool:

na tajnym cos jest

Do góry