reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry:-)
kasiu o ktorej dzis izolda sie obudzila?
bo moj o 5-30:szok:chyba musze go pozniej kapac i do spania dawac bo chlopina pada mi juz o 18 i za to wczesnie wstaje,musze cos ztym zrobic...
ciasteczko super ze dalas rade,takich rzeczy sie nie zapomina:tak:
befatko zdrowiej kochana
ania pr ja to bez kawy nie zaczynam dnia:-D
udalo mi sie zalatwoc spacerowke na dluzsza chwile,napewno bedzie lepszy niz ta parasolka,teraz czekam na wiesci od psiapsiolki,bo w sumie to na nia zawsze moge tylko liczyc jesli chodiz o pomoc:baffled:

Marzenka to miałaś pobudke...
Moja wstała o 7,30 ale cienko spała bo na 3pietrze gówniarze impreze robili i darli sie ze chciałam na policje dzwonic....

Ciasteczko zrób usługi "Usypianie dziecka" i daj w gazecie! chetnych bedzie co nie miara!
Befatka a Ty sie lecz lecz KObieto bo sie wykończysz! (P.S u mnie bez zmian...)
Asienka a gdzie pracujesz?
Blond dalaś rade???

Siema laski
Dzis czuje sie duzo lepiej.Młoda tez ładnie pospała bo jak padła o 20 tak o 10 sie obudziła.
Dzis mój kochany zaprosił mnie do kina na Avatara ale raczej marne szanse na to ze pójdziemy bo nie wiem czy moja przyszła bratowa i brat zgodzą sie z młodocianą zostac.Nie napalam sie wiec ;-)
Ide w koncu umyc czupryne i do garów
Miłego dnia bye

reklama
Do góry