reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
info od zielona 26 o godz.20.36

Hej . Dziś o 11.45 urodziłam córeczke. Łucja dostała 9 pkt, poród siłami natury. Ma 56 cm waży 3665. Pozdrawiam Ciebie I wszystkie sierpnióweczki!

odpisalam jej ogromne gratulacje cieszymy sie razem z nia i czekamy na nia i malutka. wielka buzka

reklama
Sms od CAYRA z godz. 5.35

Dziś o godz. 4.05 urodził sie Szymon 2950 g 52 cm 10 pkt SN..Bolalo, ale warto bylo pocierpiec.Teraz wasza kolej.
Buzka

WIADOMOŚĆ OD STARLET

Dziś o 11:05 urodziła się Nasza Córeczka! 3170 g i 52 cm

JESIU JAK WSPANIALE.....

wiadomość od Kasi181

"Cześć czuję się dobrze. Dziś w nocy miałam lekkie skurcze ale niestety nie regularne. Od weekendy czuje napięcie w kroczu - lekarze mówią, że to dobrze i może się rozkręci więc póki co nie przyśpieszają. Mała ma się dobrze także zostaje czekanie bo termin w piątek. Koleżanka mi wywróżyła, że urodzę środa - czwartek więc cierpliwie czekam. A i w sobotę chyba czop mi odszedł. Tyle u mnie. Co na forum. Tesknie za Wami. Pozdrowienia dla wszystkich."

sms od Kasi2506
Hej miałam dzisiaj wyjść , ale jutro mam mieć test wydolności łozyska i ma wyjaśnić czy czekać na skurcze czy wcześniej robić cc. Pozdrowienia :)

Pozdrowiłam ją od nas - zdałam relacje o porodach dziewczyn naszych i czekam na dalsze wiesci od Kasi:)

sms od Neftis z wczoraj (sie zagapiłam:zawstydzona/y:) z 19:55
"uff juz po:) Jestem obolała ale niesamowicie szczęśliwa:) Córeczka jest kruszynką 2700, 54 cm i poleży max 2 dni w inkubatorze, ale jest zdrowiutka, dostała 9 pkt. U mnie kurcząca się macica i rana po cc dokuczają ale jest już o niebo lepiej, do 15 ból był nie do zniesienia. Malutka przyszła na świat dzisiaj o 8:20"(czyli wczoraj rano-mój dopisek)

WIADOMOŚĆ OD Kasi181

"Hej, miałam dziś robione USG mała waży ok 4700 g.Wód na szczęście nie przybywa. Skurcze mam nijakie
. Czekają do piątku potem będą wywoływać. chcą żebym rodziła naturalnie. Jak coś będzie się działo to zrobią cięcie. To tyle nowości u mnie. Buziaki dla wszystkich dziewczyn."

reklama
Wiadomość od Milusi

"U mnie Darek został w domu inie mogę wejść na kompa bo on pracuje. Dzwonił do mnie lekarz prowadzący z totalnym ochrzanem że z moją anemią i skurczami mam jechać do szpitala wszystko posprawdzać. Także kazał mi kupić stopery i jechać bo jeszcze mnie nastraszył, że miał pacjentkę z anemią i miała w ostatnim tygodniu obumarcie. no nic zbiorę tyłek i pojadę. Całuję. Mam nadzieję, że mnie wypuszczą."

odpisałam jej, że mam nadzieję, że jednak jej nie wypuszczą i że pewnie dziś urodzi. Więc kochane trzymajmy kciuki:):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry