reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
info od zielona 26 o godz.20.36

Hej . Dziś o 11.45 urodziłam córeczke. Łucja dostała 9 pkt, poród siłami natury. Ma 56 cm waży 3665. Pozdrawiam Ciebie I wszystkie sierpnióweczki!

odpisalam jej ogromne gratulacje cieszymy sie razem z nia i czekamy na nia i malutka. wielka buzka

reklama
Sms od CAYRA z godz. 5.35

Dziś o godz. 4.05 urodził sie Szymon 2950 g 52 cm 10 pkt SN..Bolalo, ale warto bylo pocierpiec.Teraz wasza kolej.
Buzka

WIADOMOŚĆ OD STARLET

Dziś o 11:05 urodziła się Nasza Córeczka! 3170 g i 52 cm

JESIU JAK WSPANIALE.....

wiadomość od Kasi181

"Cześć czuję się dobrze. Dziś w nocy miałam lekkie skurcze ale niestety nie regularne. Od weekendy czuje napięcie w kroczu - lekarze mówią, że to dobrze i może się rozkręci więc póki co nie przyśpieszają. Mała ma się dobrze także zostaje czekanie bo termin w piątek. Koleżanka mi wywróżyła, że urodzę środa - czwartek więc cierpliwie czekam. A i w sobotę chyba czop mi odszedł. Tyle u mnie. Co na forum. Tesknie za Wami. Pozdrowienia dla wszystkich."

sms od Kasi2506
Hej miałam dzisiaj wyjść , ale jutro mam mieć test wydolności łozyska i ma wyjaśnić czy czekać na skurcze czy wcześniej robić cc. Pozdrowienia :)

Pozdrowiłam ją od nas - zdałam relacje o porodach dziewczyn naszych i czekam na dalsze wiesci od Kasi:)

sms od Neftis z wczoraj (sie zagapiłam:zawstydzona/y:) z 19:55
"uff juz po:) Jestem obolała ale niesamowicie szczęśliwa:) Córeczka jest kruszynką 2700, 54 cm i poleży max 2 dni w inkubatorze, ale jest zdrowiutka, dostała 9 pkt. U mnie kurcząca się macica i rana po cc dokuczają ale jest już o niebo lepiej, do 15 ból był nie do zniesienia. Malutka przyszła na świat dzisiaj o 8:20"(czyli wczoraj rano-mój dopisek)

WIADOMOŚĆ OD Kasi181

"Hej, miałam dziś robione USG mała waży ok 4700 g.Wód na szczęście nie przybywa. Skurcze mam nijakie
. Czekają do piątku potem będą wywoływać. chcą żebym rodziła naturalnie. Jak coś będzie się działo to zrobią cięcie. To tyle nowości u mnie. Buziaki dla wszystkich dziewczyn."

reklama
Wiadomość od Milusi

"U mnie Darek został w domu inie mogę wejść na kompa bo on pracuje. Dzwonił do mnie lekarz prowadzący z totalnym ochrzanem że z moją anemią i skurczami mam jechać do szpitala wszystko posprawdzać. Także kazał mi kupić stopery i jechać bo jeszcze mnie nastraszył, że miał pacjentkę z anemią i miała w ostatnim tygodniu obumarcie. no nic zbiorę tyłek i pojadę. Całuję. Mam nadzieję, że mnie wypuszczą."

odpisałam jej, że mam nadzieję, że jednak jej nie wypuszczą i że pewnie dziś urodzi. Więc kochane trzymajmy kciuki:):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry