reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SMS od czekoladki: z godz 21
"Hej. Ja mialam zatrucie ciazowe dlatego tak ciezko dochodze do siebie. Od dwoch dni nie widze malej ale maja mi ja przywiez na chwilke. A jak tam dziewczynki jeszcze jakies sie rozpakowaly?Pozdrawiam i caluje was"

reklama
od Neftis z 9:22:
Na razie lezę na obserwacji. Ciśnienie mam już w normie ale wczoraj było 180/110. Teraz nawet przy małym skoku od razu idę na stół, a planowane cięcie na 5.08.

sms od Kasi2506 z dzisiaj
Jestem w szpitalu. Stwierdzono hipotrofię płodu i małowodzie. Łożysko jest w bardzo kiepskim stanie. DZisiaj mam mieć przepływy robione pępowinowe i mają podjąć decyzję o tym czy rozwiązać ciążę czy czekać. Pozdrów wszystkie dziewczyny.

Napisałam jej, zeby się trzymała i była dobrej myśli.

sms od jenny83:
"hej, Miłoszek przyszedł na świat o 5 rano, waży 3310 i ma 48 cm. Jest prześliczny. Pozdrawiam gorąco Jenny83"

odpisałam:

"Gratuluje:)!!! Jaki maluszek z niego-musi byc słodki:) urodziłaś sn? mam nadzieję że dobrze się czujecie. przekażę na bb"

jenny83:
"Teraz odpoczywamy, tak SN ale miałam znieczulenie bo ból był straszny, bardzo popękałam ale warto. ogólnie trwało 19 godzin od odejścia wód, teraz troche walczymy z cyckowaniem. dziekuje i pozdrawiamy"

odpisałam:
"oj to faktycznie jest po czym odpoczywać! ale masz to już za sobą! dużo siły i na pewno uda się karmić:) trzymaj się i jak będziesz miała siłę to wróć do nas jak najszybciej. i niech Miłoszek zdrowo się chowa. Buziaki:)"

To ja sie pochwalę. Nasz synek urodził się 25.07. o godz. 20.10 siłami natury. Akurat w imieniny tatusia :) Urodził się w 36,3 tc, ważył 3,050kg, mierzył 52cm, dostał 10pkt. Wyszliśmy dopiero dziś do domu bo mały miał żółtaczkę.

sms od Kasi
Hej zrobili mi przepływy pępowinowe i są w normie:) Teraz pewnie będę cZekać do poniedziałku na jakąś decyzję bow weekend trudno tutaj o lekarza.
No i pyta Kasia czy w międzyczasie się ktoś rozpakował :)

Napisałam, zeby trzymała się Ciepło, ze ją pozdrawiamy i trzymamy kciuki.

SMS od GSC: dziś godz. 16:34
"Hej! Ja jeszcze leze, dzis zdjeli mi szwy. Jest juz troszke lepiej. Nie wiem ile zostaniemy bo Oliwka dostala zoltaczki i jest pod lampami. Zobaczymy jutro jakie beda wyniki. A jak tam dziewczyny? Bo mysle o was"

od neftis z 12:44
"Ciamajdko trzymajcie kciuki z dziewczynami, jutro rano mam CC, wody ciągle się zmniejszają, z małą na szczęście wszystko ok,waży 3100. przepływy tez w porządku. najlepsze jest że jutro urodziny męża:) trochę się denerwuje ale chyba bardziej cieszę. Buziaki"

Cayra 13:25
Skurczybyki małe narazie są, w razie czego zostaje w szpitalu do jutra. Jak coś się rozwinie to dam znać. Pozdrowionka :-)

reklama
sms od Kasi
Lekarka powiedziała, ze na dzien dzisiejszy wszystko w porządku, KTG wychodzi dobrze, przepływy też. Porblemem jest stare łożysko i waga dziecka. Sugeruje, zeby poczekać do terminu żeby dać dziecku szanse na przybranie na wadze, ale nie sklaniają się do tego, zeby mnie stąd wypuścić a ja nie mam zamiaru siedzieć w szpitalu dwa tygodnie. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry