reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Od Fiuufiuu:
"Ludwiczek wylazł o 20:12, 55 cm, 3320 g, 9 apgar. Poród ekspresowy (olejek chyba zadziałał;)) w ostatniej fazie mały zablokował się główką w kanale i zaczeło mu spadać tętno. W związku z tym zaczęli mnie ciać i uzyli kleszczy. połowy nie pamiętam, chyba z bólu. teraz urywa mi tyłek. mam 25 szwów! mały to cycoholik;-)"

i tam troszke o bólu pogadałysmy jeszcze.. ehh..

reklama
Maluszek Fiuufiuu ma żółtaczkę i wygląda jak po wczasach na Bułgarii (tak napisała Fiuu), więc kolejne 3 doby zostaja w szpitalu.. a sama Fiuufiuu płacze i mówi że dopadł ja babyblues... zyczy nam aby kolejka ruszyła z kopyta:)

Nektarynkę zostawili w szpitalu... wód mało, rozwarcie na 1 palec... rozbieżności wagowe nadal są... jutro najprawdopodobniej będzie mieć CC...

Info od Fiuufiuu:

Lulek po wszystkich badaniach-niestety przypałętała się infekcja-antybiotyk przez 5 dni. Ale walczymy dzielnie i nie płaczemy,bo trzeba nam sił. Pozdrowienia dla BB! :-)

Od Pajki 18:59
Przyjęli mnie. Skurcze co 4 minuty czekam na lekarza. Położne dość niemiłe, więc będzie jazda. Obraziły się, bo zapytałam jaki lekarz ma dyżur

Pajkaa 00:13
Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58 cm. Poród bardzo cieżki

Ostatnia edycja:
info od Bogusi 007 hej. Własnie jestem na porodówce podali mi oksytocyne mam nadzieje ze cos sie rozwinie. Pozdrowionka dla ciebie i babeczek z bb.

sms od nektarynki

Wczoraj porobili mi badania i na jutro mam mieć CC, dziś spotkanie z anestezjologiem i jutro już utule mojego skarba, któraś już urodziła?

info od Bogusi 007 Wrócilam do pokoju spowrotem oxy nic nie pomoglo trzymali mnie do 16 skakałam na piłce i nic. Kazali mi teraz czekac az sie samo ruszy. Jestem wykończona. Bo od rana nic nie jadłam.

reklama
od Pati1982 z północy:
"Dziś o godz. 22:40 urodził się nasz syn Miłosz 52 cm 3 kg"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry