reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Od Fiuufiuu:
"Ludwiczek wylazł o 20:12, 55 cm, 3320 g, 9 apgar. Poród ekspresowy (olejek chyba zadziałał;)) w ostatniej fazie mały zablokował się główką w kanale i zaczeło mu spadać tętno. W związku z tym zaczęli mnie ciać i uzyli kleszczy. połowy nie pamiętam, chyba z bólu. teraz urywa mi tyłek. mam 25 szwów! mały to cycoholik;-)"

i tam troszke o bólu pogadałysmy jeszcze.. ehh..

reklama
Maluszek Fiuufiuu ma żółtaczkę i wygląda jak po wczasach na Bułgarii (tak napisała Fiuu), więc kolejne 3 doby zostaja w szpitalu.. a sama Fiuufiuu płacze i mówi że dopadł ja babyblues... zyczy nam aby kolejka ruszyła z kopyta:)

Nektarynkę zostawili w szpitalu... wód mało, rozwarcie na 1 palec... rozbieżności wagowe nadal są... jutro najprawdopodobniej będzie mieć CC...

Info od Fiuufiuu:

Lulek po wszystkich badaniach-niestety przypałętała się infekcja-antybiotyk przez 5 dni. Ale walczymy dzielnie i nie płaczemy,bo trzeba nam sił. Pozdrowienia dla BB! :-)

Od Pajki 18:59
Przyjęli mnie. Skurcze co 4 minuty czekam na lekarza. Położne dość niemiłe, więc będzie jazda. Obraziły się, bo zapytałam jaki lekarz ma dyżur

Pajkaa 00:13
Sebuś urodzony o 23:05 waga 3100 długość 58 cm. Poród bardzo cieżki

Ostatnia edycja:
info od Bogusi 007 hej. Własnie jestem na porodówce podali mi oksytocyne mam nadzieje ze cos sie rozwinie. Pozdrowionka dla ciebie i babeczek z bb.

sms od nektarynki

Wczoraj porobili mi badania i na jutro mam mieć CC, dziś spotkanie z anestezjologiem i jutro już utule mojego skarba, któraś już urodziła?

info od Bogusi 007 Wrócilam do pokoju spowrotem oxy nic nie pomoglo trzymali mnie do 16 skakałam na piłce i nic. Kazali mi teraz czekac az sie samo ruszy. Jestem wykończona. Bo od rana nic nie jadłam.

reklama
od Pati1982 z północy:
"Dziś o godz. 22:40 urodził się nasz syn Miłosz 52 cm 3 kg"

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry