reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sms od SARKI;

Byłam na KTG tetno dzidzi na poziomie 100 wysłali mnie do innego szpitala tu KTG w miare ok,ale przyjeli mnie na oddział, bo ruchy słabo czuje.SARKA.

reklama
Info od dobraczarownica (przekazane mi przez Ciamajdkę):

Jestem po cc, o 9 rano dziś urodziła się Martusia, 3950 g, 55 cm, 8 pkt, 42/43 hbd. Dla nas jest piękna, mnie boli ale do zniesienia.

Info od Ciamajdki:

położne to tragedia.Czekam na zmianę bo te 3 piczki nie mają serca. Leżę z dziewczyną też po cesarce i rzucają nami jak workami kartofli. O wszystko pretensje i mają nas w tyłku. Najpierw dostałam opieprz za brak mleka, później za to że chcę karmić piersią a ledwo się ruszam, a potem za to że się nie mogę ruszać - więc przekręcały mnie na siłę. Boże co za ból. A Edytka jest cudowna, mały Płaczek ;-) Podobna do mnie :-) Pączuś. Pozdrawiam Was i całuję :-*

Ostatnia edycja:
sms od SARKI:)

O 5.45 urodził sie Oskarek, SN 4140g i 60 cm. TAki mały ssak, dorwał sie do piersi i puścić nie chce.POzdrów nasze sierpniówki , buźka:)

sms od Bogusi 007 Hej. Dziś wkoncu wracamy do domu mala rośnie jak na drożdzach. Jak tylko znajde chwilke pojawie sie na bb. Pozdrawiam ciebie i cale forum.

Info od weroneczka (przekazane mi przez Ciamajdkę):

Urodziłam i sama nie wiem jak to się stało. Syn 2890 gram, 54 cm, 10 pkt, urodzony 13.40! A co u reszty dziewczyn? Ja jade na tabletkach. Mała już ze mną :-)

od MARULKI
dzis o 14 przyjęli mnie na IP o 17:20 urodził się Franuś 4120 ,57 cm 9 ptk apgar. Łatwo nie było, ale krok w miarę. Jest boski. Ściskam wszystkie:)

sms od Aneci!!!!!!!

Adaś urodzony dzisiaj o 11.10 poród SN. Waga 3670g, 56 cm, więc jednak nie taki duży jak wyszło n aUSG, ale to lepiej, bo i tak nie było łatwo. ALe było warto bo jest nasz-dla nas najcudwniejszy na świecie:) dostał 9 pkt , ale już po 5 min. 10. Pozdrowienia dla całego BB. Buziaki i trzymam kciuki za pozostałe sierpniówki w 2-paku. Będzie dobrze:)

Tak w skrócie info od Ciamajdki:

Ma baby bluesa i problemy z karmieniem, wychodzą w niedzielę, albo w poniedziałek o ile się żołtaczka nie pogorszy. Pozdrawia BB :-)

reklama
sms od Rózyczki z dzis:

Hej, przyjęli mnie wczoraj na porodówke, z małym wszystko oki tylko mi ciśnienie skoczyło. W nocy po masażu szyjki miałam skurcze,ale zanikłay. Dziś już wywołują poród-mam założony balonik na rozwarcie, skurcze co 10 min. na razie do wytrzymania. Jak nie pójdzie dalej to jutro oksy. Czekamy. POZDRAWIAM MAMUSKI!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry