reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka2106 pozdrawia wszystkie sierpnióweczki-dzisiaj wychodzi do domu.. i bardzo cieszy się że taki wysyp się zaczął:)

reklama
Napisałam do bogusi 007 co u Niej słychac, odpisała: " Hej. Dziś stwierdzili, ze miałam zatrucie zołądkowe i leki odstawili mam tu zostac do porodu. Wczoraj był termini nic mała coś nie chce wyjsc, dziś miałam koszmarny ból glowy w nocy wiec dali mi tabl. od bólu bo myslałam, ze glową bede walic w sciane A jak na bb ktoś się rozpakował? A co u ciebie? pozdrawiam"

mam wiadomosc od Kasi, ze nie wypisali je bo mala ma wysoka bilirubine :( i ze ma nadzieje, ze wyjda ze szpitala do piatku

Wiadomość od Ehtele:

"Olek ma żółtaczkę:-( i za mało je... jejku jak to boli... Dziś będzie naświetlany więc wyjdziemy najwcześniej w piątek:-("

od Andzi1987 z wczoraj:
"Gabi jest kochany. mały śpioch:) a mnie bardzo boli rana, nie obyło się bez nacięcia:-( ale sam poród nie był cięzki. na 99% jutro wychodzimy do domu. pozdrawiam całe bb:)"

napisałam do Moniki8112 czy czasem już nie tuli maleństwa:)))
odpisała:

"hej tak Bartuś juz jest na świecie. Urodziłam 10.08 o 18.35. mały waży 3600 g mierzył 58 cm. rodziłam naturalnie, dzis idziemy wieczorem do domu, postaram się jutro coś Wam naskrobać. Nie pisałam bo miałam tylko telefon do Kaliny a ona też rodziła. pozdrów dziewczyny."

Ostatnia edycja:
SMS OD CIAMAJDKI- 02:41

skurcze mam co 6 minujt. Zdarza się co 4. Ból okresowy ale da się przeżyć. Cał czas sądzę, że to nie to, bo trwa dopiero godz. Idę teraz do wanny. Trzymajta się :-)

napisałam do Ciamajdki jak się czuje

8:28
Dostanę... wiesz czego :/ przeszło o 3:30 ale od 6 znów się zaczęło rypanko w plecach i ten ból. Jak nie pojdzie do przodu, to o 13:00 jade na KTG. Trudno mi to teraz liczyć nawet ale boli. Długo już w ostatnich dniach to było 2-3 razy dziennie, teraz już się kręci co trochę. Dzięki :)

od Fiuufiuu!!!!! sprzed chwili:
"Już jestem po. Dotarłam na oddział z 8 cm! potem 1,5 h i juz. Myslałam że poród to gorszy ból. Da się ogarnąć. Bez przygód się nie obyło-jestem pocięta i porozrywana, Ludwiczka musieli kleszczami wyciągać. Trzymajcie sie:)"

pozwole sobie: no jaja, no jaja jak berety!!!:)))))))))))

reklama
Izulka odsypia z Ludwiczkiem. W sali są trzy mamy z trojgiem dzieci, które z tego co zrozumiałem budzą się nawzajem. Ludwiczek jest śliczny, trochę nieporadnie ssie i chyba da nam nieco popalić. Fiuufiuu była niezwykle dzielna, jestem z niej dumny. Pozdrawiam wszystkie Sierpniówki. Janek.
Ludek.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry