reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorąca linia Sierpnióweczek - BEZ KOMENTARZY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelinka2106 pozdrawia wszystkie sierpnióweczki-dzisiaj wychodzi do domu.. i bardzo cieszy się że taki wysyp się zaczął:)

reklama
Napisałam do bogusi 007 co u Niej słychac, odpisała: " Hej. Dziś stwierdzili, ze miałam zatrucie zołądkowe i leki odstawili mam tu zostac do porodu. Wczoraj był termini nic mała coś nie chce wyjsc, dziś miałam koszmarny ból glowy w nocy wiec dali mi tabl. od bólu bo myslałam, ze glową bede walic w sciane A jak na bb ktoś się rozpakował? A co u ciebie? pozdrawiam"

mam wiadomosc od Kasi, ze nie wypisali je bo mala ma wysoka bilirubine :( i ze ma nadzieje, ze wyjda ze szpitala do piatku

Wiadomość od Ehtele:

"Olek ma żółtaczkę:-( i za mało je... jejku jak to boli... Dziś będzie naświetlany więc wyjdziemy najwcześniej w piątek:-("

od Andzi1987 z wczoraj:
"Gabi jest kochany. mały śpioch:) a mnie bardzo boli rana, nie obyło się bez nacięcia:-( ale sam poród nie był cięzki. na 99% jutro wychodzimy do domu. pozdrawiam całe bb:)"

napisałam do Moniki8112 czy czasem już nie tuli maleństwa:)))
odpisała:

"hej tak Bartuś juz jest na świecie. Urodziłam 10.08 o 18.35. mały waży 3600 g mierzył 58 cm. rodziłam naturalnie, dzis idziemy wieczorem do domu, postaram się jutro coś Wam naskrobać. Nie pisałam bo miałam tylko telefon do Kaliny a ona też rodziła. pozdrów dziewczyny."

Ostatnia edycja:
SMS OD CIAMAJDKI- 02:41

skurcze mam co 6 minujt. Zdarza się co 4. Ból okresowy ale da się przeżyć. Cał czas sądzę, że to nie to, bo trwa dopiero godz. Idę teraz do wanny. Trzymajta się :-)

napisałam do Ciamajdki jak się czuje

8:28
Dostanę... wiesz czego :/ przeszło o 3:30 ale od 6 znów się zaczęło rypanko w plecach i ten ból. Jak nie pojdzie do przodu, to o 13:00 jade na KTG. Trudno mi to teraz liczyć nawet ale boli. Długo już w ostatnich dniach to było 2-3 razy dziennie, teraz już się kręci co trochę. Dzięki :)

od Fiuufiuu!!!!! sprzed chwili:
"Już jestem po. Dotarłam na oddział z 8 cm! potem 1,5 h i juz. Myslałam że poród to gorszy ból. Da się ogarnąć. Bez przygód się nie obyło-jestem pocięta i porozrywana, Ludwiczka musieli kleszczami wyciągać. Trzymajcie sie:)"

pozwole sobie: no jaja, no jaja jak berety!!!:)))))))))))

reklama
Izulka odsypia z Ludwiczkiem. W sali są trzy mamy z trojgiem dzieci, które z tego co zrozumiałem budzą się nawzajem. Ludwiczek jest śliczny, trochę nieporadnie ssie i chyba da nam nieco popalić. Fiuufiuu była niezwykle dzielna, jestem z niej dumny. Pozdrawiam wszystkie Sierpniówki. Janek.
Ludek.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry