reklama
dziewczyny, któraś z Was może polecić gdzie we Wro można zrobić usg 3d z nagraniem na płytkę? Terminy mogą być odległe, ale najlepiej nie za cenę 300 zł
polecam dr Kłóska, przyjmuje w centrum Medex na Sw. Mikołaja, usg 3D/4D z płytką niestety za 200 zł
Majowa_Mama
Fanka BB :)
ja polecam dr Tomasza Fuchsa. przyjmuje na rajskiej i jest z dyrekcyjnej. poprowadził 2 moje ciaże i na nikogo innego bym go nie zamieniła
Potwierdzam i również polecam!!
ja mogępolecić doktora Nadima Sleimana - ma bardzo fajne podejście do swoich pacjentów, przy tym zachowuje profesjonalizm w sowjej pracy, chodzę do niego od pewnego czasu i nigdy mnie nie rozczarował, dokładny i rzetelny w bdanaiach - wszystko na NFZ nie ma większego problemu zeby umówić się na wizytę (czekałam około 2 tyg). WIzyty są długie z wycerpującym wywiadem i badaniami. Chodzę do przychodni na Biskupinie ale słyszałam że doktor pracuje także w szpitalu na Dyrekcyjnej.
Też polecam Medex na św. Mikołaja. Mamy piękny 20 min film naszej Zosi w brzuszku
A jeżeli chodzi o bezpłatnego ginekologa to dr Tylko przyjmuje w przychodni na ul Brucknera(wtorek) i w drugiej na ul Krętej(chyba środa). Jest naprawdę bardzo dobrym ginekologiem, ani razu nie odczułam irytacji z jego strony gdy pytałam dosłownie o wszystko po tysiąc razy i gdy przyjeżdżałam co tydzień na badania bo się martwiłam o różne dziwne rzeczy hehe. Jest bardzo miły i zawsze potrafił mnie wysłuchać. No i oczywiście urodziłam zdrową córeczkę mimo drobnych komplikacji na początku ciąży. aha no i ma USG i w jednej i w drugiej przychodni co prawda to nie krzyki aleee 6 dojechac mozna!
A jeżeli chodzi o bezpłatnego ginekologa to dr Tylko przyjmuje w przychodni na ul Brucknera(wtorek) i w drugiej na ul Krętej(chyba środa). Jest naprawdę bardzo dobrym ginekologiem, ani razu nie odczułam irytacji z jego strony gdy pytałam dosłownie o wszystko po tysiąc razy i gdy przyjeżdżałam co tydzień na badania bo się martwiłam o różne dziwne rzeczy hehe. Jest bardzo miły i zawsze potrafił mnie wysłuchać. No i oczywiście urodziłam zdrową córeczkę mimo drobnych komplikacji na początku ciąży. aha no i ma USG i w jednej i w drugiej przychodni co prawda to nie krzyki aleee 6 dojechac mozna!
Ostatnia edycja:
pestusia
Fanka BB :)
i ja mam pytanko w takim razie: czy któraś z Was chodzi(ła) może do dr Ewy Nojek lub do dr Janiny Ilczyszyn? po mojej przeprowadzce wybrałam sobie dr Elżbietę Jaworską, ale mam mieszane uczucia...poza tym chciałabym skonsultować jedną rzecz z innym ginekologiem, bo mam wrażenie, że dr Jaworska ją zbagatelizowała.
reklama
L4dY-bIrd
doula
i ja mam pytanko w takim razie: czy któraś z Was chodzi(ła) może do dr Ewy Nojek lub do dr Janiny Ilczyszyn? po mojej przeprowadzce wybrałam sobie dr Elżbietę Jaworską, ale mam mieszane uczucia...poza tym chciałabym skonsultować jedną rzecz z innym ginekologiem, bo mam wrażenie, że dr Jaworska ją zbagatelizowała.
o dr. Nojek słyszałam duzo dobrego .Jednak osobiście niekozystałam .
Ja polecam swojego lekarza prowadzącego moją 2 ciąze. Dr. Radosława Blok.