reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ginekolodzy,położnicy,położne

reklama
dziewczyny, któraś z Was może polecić gdzie we Wro można zrobić usg 3d z nagraniem na płytkę? Terminy mogą być odległe, ale najlepiej nie za cenę 300 zł:szok:

ja mogępolecić doktora Nadima Sleimana - ma bardzo fajne podejście do swoich pacjentów, przy tym zachowuje profesjonalizm w sowjej pracy, chodzę do niego od pewnego czasu i nigdy mnie nie rozczarował, dokładny i rzetelny w bdanaiach - wszystko na NFZ:) nie ma większego problemu zeby umówić się na wizytę (czekałam około 2 tyg). WIzyty są długie z wycerpującym wywiadem i badaniami. Chodzę do przychodni na Biskupinie ale słyszałam że doktor pracuje także w szpitalu na Dyrekcyjnej.

Też polecam Medex na św. Mikołaja. Mamy piękny 20 min film naszej Zosi w brzuszku :)
A jeżeli chodzi o bezpłatnego ginekologa to dr Tylko przyjmuje w przychodni na ul Brucknera(wtorek) i w drugiej na ul Krętej(chyba środa). Jest naprawdę bardzo dobrym ginekologiem, ani razu nie odczułam irytacji z jego strony gdy pytałam dosłownie o wszystko po tysiąc razy i gdy przyjeżdżałam co tydzień na badania bo się martwiłam o różne dziwne rzeczy hehe. Jest bardzo miły i zawsze potrafił mnie wysłuchać. No i oczywiście urodziłam zdrową córeczkę mimo drobnych komplikacji na początku ciąży. aha no i ma USG i w jednej i w drugiej przychodni:) co prawda to nie krzyki aleee 6 dojechac mozna! :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!! Ja dziś pierwszy raz na tym wątku :) mam problem z zajściem, PCO itd, któraś borykała się z tym problemem? Kogoś polecacie?

co myślice o dr szewczuku?

i ja mam pytanko w takim razie: czy któraś z Was chodzi(ła) może do dr Ewy Nojek lub do dr Janiny Ilczyszyn? po mojej przeprowadzce wybrałam sobie dr Elżbietę Jaworską, ale mam mieszane uczucia...poza tym chciałabym skonsultować jedną rzecz z innym ginekologiem, bo mam wrażenie, że dr Jaworska ją zbagatelizowała.

reklama
i ja mam pytanko w takim razie: czy któraś z Was chodzi(ła) może do dr Ewy Nojek lub do dr Janiny Ilczyszyn? po mojej przeprowadzce wybrałam sobie dr Elżbietę Jaworską, ale mam mieszane uczucia...poza tym chciałabym skonsultować jedną rzecz z innym ginekologiem, bo mam wrażenie, że dr Jaworska ją zbagatelizowała.

o dr. Nojek słyszałam duzo dobrego .Jednak osobiście niekozystałam .
Ja polecam swojego lekarza prowadzącego moją 2 ciąze. Dr. Radosława Blok.

Do góry