reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Swissmed w Gdańsku

dzięki zgred , opinia o klinicznej bardzo cenna ja szukam przede wszystkim porodówki dobrej , później zniosę wszystko :-)

No to jedź na Zaspę albo na Kliniczną (minusem są te odwiedziny na salach :crazy:) i popytaj o jakąś położną. Zapłacisz 500-700zł za "pomoc" przy porodzie i będą skakać nad Tobą. Szwagierka mojej koleżanki jest położną na Klinicznej i dają ZZO na życzenie pod warunkiem, że anestezjolog jest wolny (ale to chyba wszędzie jest taki warunek). Na Zaspie nie ma ZZO ale wprowadzili gaz rozweselający.
Pobyt jak pobyt- w szpitalu fajnie się nie "mieszka" i z tego co czytam Swiss się jakoś od państwówki nie różni. Jedzenie średnie na Zaspie (ja tam rodziłam) ale spędzisz tam 2-3 dni jak nie będzie komplikacji i do domku :-D Tak duże pieniądze wolałabym wydać na coś pożyteczniejszego niż poród w szpitalu o I st referencyjności (czyli jak z maluszkiem coś nie tak to przewożą na Kliniczną lub Zaspę).

reklama
Do góry