malygosiak
Mama Dwóch Skarbów
No to trafiłaś na lepsze dni pani dr...:-) dopóki nie zaszłam w Ciąże było mi obojętne. ale Nie ujmuje jej wiedzy może jest i dobra, ale straszenie zabiegiem w drugim trymestrze, kobiety w ciąży ,na pierwszej wizycie jest trochę nie na miejscu (jak dla mnie). Na cały Corfamed trzeba patrzeć przez palce bo lubią naciągać na nie potrzebne zabiegi i badania...więc nie mogę polecić z czystym sumieniem...
Wiesz trudno mówić o lepszych czy gorszych dniach kiedy leczę się u Niej 10 lat....i to nie okazjonalnie na parę lat wizyta,ale średnio raz na 3 miesiące jeżeli nic się nie dzieje jestem na kontroli,nie wspominając o ciąży kiedy chodziłam do niej co 3 tygodnie.Nigdy na nic mnie nikt tam nie naciągnął,wręcz przeciwnie,ja zawsze panikująca i wyszukująca sobie powody do zmartwień i kolejnych badań zawsze byłam sprowadzona przez doktor na ziemie i skutecznie uspakajana.służy zawsze radą i pomocą nie tylko w sferze ginekologicznej ale również bardzo mi pomagała w znalezieniu dobrych specjalistów przy jakichkolwiek problemach z dziećmi.Co do naciągania to akurat w moim przypadku dwa razy oddano mi pieniądze za wizytę,kiedy byłam w dość nagłym przypadku w dniu w którym akurat dr Kotkowskiej nie było,a później i tak trafiałam do niej - kazała iść do rejestracji i zwrócić mi pieniądze bo jak stwierdziła to przesada płacić dwa dni pod rząd.
Dlatego właśnie ze leczę się już tyle lat,jestem naprawdę częsta pacjentką corfamedu to z czystym sumieniem polecam zarówno przychodnie jak i samą doktor Kotkowską