bestyjka tam na ignauta jest jakaś większa przychodnia na NFZ wiem że mają doby sprzęt. Może sprawdź sobiekto tam przyjmuje spisz i porównaj z opiniami na forum. Ja z kozanowa jeździłam na bartoszowice ale prywatnie wizyta 50 zł ( 3 lata temu) teraz chyba 80...( kurcze trzeba sie w koncu wybrać) do pani dr. od ciebie bezpośrednio jedzie tam E. bo tak to ja nikogo innego nie umiem polecić hihi
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
Witajcie , jeszcze niedawno pisałam na temat moich staranek o fasolkę, a dziś dumnie prezentuję mój 3- miesięczny brzuszek . Mam tylko jeden problem - nie mogę znaleźć dobrego gina we Wrocławiu, mieszkam w okolicach Astry. Może znacie jakiegoś godnego polecenia ? Zależy mi, żeby przyjmował w miarę blisko mnie. Wiem, że mogę liczyć na Waszą pomoc, dzięki i pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mamusiek )!
Niedaleko Astry - na bulwarze ikara jest przychodnia Eskulap, tam przyjmuje dr Łątkowski - jest ordynatorem na Chałubińskiego - bardzo dobry lekarz. Zdaje się że oni nawet przyjmują też na NFZ. Natomiast strzeż się w tej samej przychodni lekarki - Miś Michałek - okropna baba w obyciu i do tego kiepski lekarz.
o tak o Eskulapa mi chpdziło :-) a o Miś - Michałęk słyszałam od dziewczyn które ze mna leżały, że nawet nie zaglądnęła do nich jak była w pracy na oddziale ( juz po porodzie). moja koleżanka chodziła do dr Owczarek Agnieszki ale jako gina. wiec jak sie sprawdza w roli położnika to nie wiem.
bestyjka78
Początkująca w BB
Bardzo Wam wszystkim, dziewczyny, dziękuję za cenne porady i czekam na więcej !
Dbajcie o brzuszki i trzymajcie się ciepło !
Dbajcie o brzuszki i trzymajcie się ciepło !
p.powietrzem
Witam!
Ja mam pytanie odnośnie polikliniki na grobli. Czy któraś z was miała przyjemność tam chodzić? Zastanawiam sie czy nie wybrać sie do dr Walaska. Niestety jestem zmuszona do zmiany lekarza (na tym etapie to nic przyjemnego) i szukam kogoś z Brochowa. Z tego, co wiem to on przyjmuje tam też na kase chorych... a może sie myle? Nie wiem już co mam robić:-(
Ja mam pytanie odnośnie polikliniki na grobli. Czy któraś z was miała przyjemność tam chodzić? Zastanawiam sie czy nie wybrać sie do dr Walaska. Niestety jestem zmuszona do zmiany lekarza (na tym etapie to nic przyjemnego) i szukam kogoś z Brochowa. Z tego, co wiem to on przyjmuje tam też na kase chorych... a może sie myle? Nie wiem już co mam robić:-(
Poliklinika na Grobli jest naprawdę super.
My polecamy Dr. Bielanowa.
My polecamy Dr. Bielanowa.
p.powietrzem
Już byłam i sama sie przekonałam Co do dr Bielanowa, to jest to znajomy znajomego i może mądrzej byłoby po znajomościach, ale mimo wszystko skończyło na Walasku. Ogólnie jestem zadowolona i wytrwam przy nim do końca, bo zmian nie lubie.
Wisieńka
Cześć kobietki mam pytanie czy któraś wie może czy doktor Łątkowskai pochodzi może z Bystrzycy Kł???
ja tam całaciążę chodziłam właśnie do Miś -Michałek reweacyjna pani doktor,nie zgodze się z opinią, ze jest złym lekarzem. Nigdy nie odmówiła mi wizyty na NFZ, wykonywała wszystkie badania i dawała skierowania na inne,dawała l4 bezproblemu to ona zareagowała najszybciej w czasie porodu, sprowadzila ordynatora by ten zalecił cesarkę, sama ją przeprowadziła, i zaglądała do mnie i dziecka po porodzie. u niej w gabinecie zdejmowała mi szwy po cesarce. do tej pory do niej chodze. Ma usg i wykonuje je przy każdej wizycie. i wszystko to na NFZ.
reklama