oooooo fajnie ze bywasz w mojej okolicy) ja mieszkam za rogiem od tej kawiarni hehe)a tam sa jakies zajecia dla dzieciakow??bo moje w miejscu nie usiedza musi sie cos dziac...to ja z kleciny do was macham
co prawda nie mieszkamy na ołtaszynie ale co najmniej raz w tygodniu jesteśmy na zwycięskiej w kawiarnie mamczascafe, także jakbyś miała kiedyś ochotę na kawę to daj znać na prw
pewnie że tak!!!! super pomysł! my chodzimy na zajęcia dla dzieci do kawiarni przy zwycięskiej i jestem bardzo zadowolona ale chciałabym więcej
reklama
gosiak080284
Aktywna w BB
Witam Dziewczyny!
Właśnie się przeprowadziłam do Wrocławia. Mieszkam na Muchoborze na Trawowej już od Soboty :-) Może mi coś polecicie na samotne dni ??, bo aktualnie siedzę na zwolnieniu i odpoczywam, no ale ileż można :-) Może jest jakaś mama mieszkająca blisko mnie? Pozdrawiam
Właśnie się przeprowadziłam do Wrocławia. Mieszkam na Muchoborze na Trawowej już od Soboty :-) Może mi coś polecicie na samotne dni ??, bo aktualnie siedzę na zwolnieniu i odpoczywam, no ale ileż można :-) Może jest jakaś mama mieszkająca blisko mnie? Pozdrawiam
Witam Dziewczyny!
Hej Gosiak, ja jestem ze Smolca, czyli blisko Ciebie jednak z uwagi na brak komunikacji miejskiej u nas miałybyśmy długi spacer do siebie pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkie mamusie:-)
a czy jest tu może mamusia chętna na spacerki z okolic Astry?-osiedle kosmonautów?
pozdrawiam gorąco
Basiek481
Ja, ja!
stokrotka:)
Mama Madzi!
Ja tez jestem chetna na spacerki w okolicy Astry. Mam dwoje dzieci jedno 2,8 i drugie 2 miesiace
Póki co ja mam mieszkania wynajem Wrocław na Widawie, przeprowadzam się do Oporowa, czy są mamy z tego rejonu? Mam dwuletniego synka
reklama