reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

My bedziemy świętować 29 marca to już tuż tuż ;D
0067pv.jpg

reklama
Gratulujemy wszystkim "roczniaczkom" i życzymy dużo zdrówka!
Oliwka29- wiesz, że nasze dzieci dzieli tylko jeden dzień? My roczkujemy 30/03 dokładnie o 6.15, ale imprezka w sobotę w prima aprilis. Uzbierało nam się gości jak na przyjęcie weselne - 25 sztuk. Nie wiem jak dam radę wszystko przygotować, no i sam fakt, że impreza u teściowej :mad: mnie dobija.

Oliwka skończyła dziś roczek o 4.00 jak to zleciało.No impreza też w niedziele. ;D Kati a z kąd ty jesteś?

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek! Dużo zdrówka i  szczęścia !!!
Oliwka 29 - zachodniopomorskie. Taka niewielka mieścina dokładnie pomiędzy Koszalinem a Kołobrzegiem. W zasadzie dziura, której nie lubię powiedzmy sobie szczerze...

Dziekujemy za życzonka my bedziemy składać jutro Twojemu bobasikowi. Zachodniopomorskie to masz fajnie niedaleko do moża

Ano niedaleko, bo tylko 30 km i codziennie od poniedziałku tam będę, bo wracam do pracy. Pracuję w dzielnicy uzdrowiskowej i do samego morza mam jakieś 200 m. Uwielbiam Kołobrzeg !!!

Różnie to z tym rajem bywa. Najczęściej z tego raju nie mogę wyjechać, bo korki jak cholera, ale genaralnie chwalę sobie. Zwłaszczate powietrze...

reklama
Do góry