reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

My bedziemy świętować 29 marca to już tuż tuż ;D
0067pv.jpg

reklama
Gratulujemy wszystkim "roczniaczkom" i życzymy dużo zdrówka!
Oliwka29- wiesz, że nasze dzieci dzieli tylko jeden dzień? My roczkujemy 30/03 dokładnie o 6.15, ale imprezka w sobotę w prima aprilis. Uzbierało nam się gości jak na przyjęcie weselne - 25 sztuk. Nie wiem jak dam radę wszystko przygotować, no i sam fakt, że impreza u teściowej :mad: mnie dobija.

Oliwka skończyła dziś roczek o 4.00 jak to zleciało.No impreza też w niedziele. ;D Kati a z kąd ty jesteś?

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek! Dużo zdrówka i  szczęścia !!!
Oliwka 29 - zachodniopomorskie. Taka niewielka mieścina dokładnie pomiędzy Koszalinem a Kołobrzegiem. W zasadzie dziura, której nie lubię powiedzmy sobie szczerze...

Dziekujemy za życzonka my bedziemy składać jutro Twojemu bobasikowi. Zachodniopomorskie to masz fajnie niedaleko do moża

Ano niedaleko, bo tylko 30 km i codziennie od poniedziałku tam będę, bo wracam do pracy. Pracuję w dzielnicy uzdrowiskowej i do samego morza mam jakieś 200 m. Uwielbiam Kołobrzeg !!!

Różnie to z tym rajem bywa. Najczęściej z tego raju nie mogę wyjechać, bo korki jak cholera, ale genaralnie chwalę sobie. Zwłaszczate powietrze...

reklama
Do góry